ΒΙΝΤΕΟ: Εκδήλωση της ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας με ομιλητή τον Γιώργο Κασαπίδη

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στη Παραμυθιά η εκδήλωση της ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας με θέμα «Ο αγροτικός τομέας στη Θεσπρωτία» και κεντρικό ομιλητή τον Τομεάρχη Πολιτικής Ευθύνης Αγροτικής Ανάπτυξης και Βουλευτή...

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στη Παραμυθιά η εκδήλωση της ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας με θέμα «Ο αγροτικός τομέας στη Θεσπρωτία» και κεντρικό ομιλητή τον Τομεάρχη Πολιτικής Ευθύνης Αγροτικής Ανάπτυξης και Βουλευτή Κοζάνης της Νέας Δημοκρατίας Γιώργο Κασαπίδη.

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν οι πρώην βουλευτές Θεσπρωτίας Αντώνης Μπέζας και Ηλίας Βεζδρεβάνης, ο πρώην νομάρχης Θεσπρωτίας Βασίλης Γιόγιακας, οι Περιφερειακοί σύμβουλοι Αντιγόνη Φίλη και Νίκος Κάτσιος, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Σουλίου Θανάσης Παππάς, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Σουλίου Χρήστος Ντίνος, πρόεδροι των τοπικών οργανώσεων Θεσπρωτίας της Νέας Δημοκρατίας και πλήθος κόσμου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμούς των προέδρων της ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας και της τοπικής οργάνωσης Παραμυθιάς κ.κ Αλκιβιάδη Λάμπρου και Αντρέα Μπολότση, συνεχίστηκε με την ομιλία του Γιώργου Κασαπίδη και ολοκληρώθηκε με ερωτήσεις του κοινού. O Γιώργος Κασαπίδης μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας για την γεωργική ανάπτυξη και τον πρωτογενή τομέα, καυτηρίασε τις αρρυθμίες της πολιτικής του υπουργείου γεωργικής ανάπτυξης και έφερε παραδείγματα ολοκληρωμένης διαχείρισης της παραγωγής τα οποία είναι ικανά να αυξήσουν το κατακεφαλήν εισόδημα των αγροτών.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε χαρακτηριστικά στιγμιότυπα απο την εκδήλωση:

 

In this article

Join the Conversation