Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου για την απώλεια της Marinas Bulgari

Σε ηλικία 93 ετών

ΈΤο Δημοτικό Συμβούλιο Σουλίου, επί τη αναγγελία του θανάτου της Μαρίνας Βούλγαρη ,κόρης του Κωνσταντίνου Βούλγαρη και εγγονής και γόνου του Σωτήριου Βούλγαρη, γνωστού ιδρυτή και δημιουργού του παγκόσμιας εμβέλειας οίκου «Bulgari», ελληνικής καταγωγής και με εκκίνησή του την Παραμυθιά , αποτιμώντας τη σημαντική ευεργεσία και δωρεά του για την ανέγερση με αποκλειστικές δαπάνες του κτιρίου που στέγασε το 1ο Δημοτικό Σχολείο Παραμυθιάς το οποίο ανακαινίζεται προκειμένου να μετατραπεί σε Πολυχώρο τέχνης, ιστορίας, πολιτισμού και εκπαίδευσης : Τιμώντας την μνήμη της εκλιπούσας , ισχυρής προσωπικότητας , επιτυχημένης σχεδιάστριας και άξιας συνεχίστριας της επιχειρηματικής δράσης του οίκου «Bulgari», με έντονα φιλελληνικά αισθήματα εκδίδει το παρόν ψήφισμα με το οποίο :

1. Εκφράζει ΟΜΟΦΩΝΑ τα θερμά συλλυπητήριά του στους οικείους και στην οικογένεια της εκλιπούσας.
2. Εξουσιοδοτεί τον Δήμαρχο Σουλίου με προσωπική επικοινωνία εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου να εκφράσει τις συλλυπητήριες ευχές του στην οικογένεια και τους συγγενείς της εκλιπούσας.
3. Να τηρηθεί ενός (1) λεπτού σιγή στην μνήμη της εκλιπούσας στην προσεχή δια ζώσης συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σουλίου.
4. Να κατατεθεί αντί στεφάνου στην μνήμη της εκλιπούσας το συμβολικό ποσό των 500,00 ΕΥΡΩ ,υπέρ των αναγκών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Παραμυθιάς .

Παραμυθιά 16-2-2024
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΟΥΛΙΟΥ

Αθανάσιος Ζ. Ντάνης

In this article