Απο την πίτα της Νέας Δημοκρατίας Θεσπρωτίας με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη

+Φωτογραφίες

Με κεντρικό ομιλητή τον ευρωβουλευτή Βαγγέλη Μειμαράκη έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτας η Δ.Ε.Ε.Π. νομού Θεσπρωτίας στο ξενοδοχείο Angelika Pallas στην Ηγουμενίτσα.

Ο κ. Μεϊμαράκης αφού τόνισε πως η χώρα με κυβέρνηση τη Ν.Δ έχει ξαναβρεί τον δρόμο της και την ευρωπαϊκή της πορεία αναφέρθηκε διεξοδικά στο διακύβευμα των ευρωεκλογών του Ιουνίου.

«Η Ευρώπη, η Ε.Ε. μπαίνει όλο και περισσότερο στην καθημερινότητα μας. Το 70% των νόμων που ψηφίζουν τα εθνικά κοινοβούλια των 27 κρατών – μελών της Ε.Ε. δεν είναι παρά η μεταφορά – προσαρμογή αποφάσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Ευρωκοινοβουλίου. Πλέον η μάχη των ευρωεκλογών έχει άλλη λογική σε σχέση με το παρελθόν. Παλιότερα ψηφίζαμε για να διαμαρτυρηθούμε για την κυβέρνηση αλλά πλέον ήρθε η ώρα για να συζητήσουμε για την Ευρώπη.

Ως Ν.Δ. ζητάμε από εσάς, από όλους τους πολίτες, ψήφο εμπιστοσύνης για να εκπροσωπήσουμε την Ελλάδα στην Ε.Ε. γιατί εμείς είμαστε το ευρωπαϊκό κόμμα της χώρας και σήμερα η φωνή της Ελλάδας έχει αρχίσει να ακούγεται δυνατά στα όργανα της Ε.Ε. χάρη στη Ν.Δ. Βέβαια δεν μπορεί να ισχυρισθεί κανείς πως η σημερινή Ε.Ε. είναι αυτή που θέλουμε και δεν χρειάζεται βελτιώσεις, όμως εμείς μπορούμε να το κάνουμε αυτό σε συνεργασία με τους εταίρους μας».

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Θεοφάνης Κωνσταντίνου, ο βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Γιόγιακας και ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας και υποψήφιος ευρωβουλευτής στις προσεχείς εκλογές Βασίλης Κοντοζαμάνης

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, εξέδρα και κείμενο που λέει "ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ"

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, εξέδρα και κείμενο που λέει "ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ"

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, εξέδρα και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και εξέδρα

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα

Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα και πλήθος

Απο τον Θεσπρωτικό Παλμό

In this article