Ανδρέας Σπυρόπουλος | «Η ΝΔ προσπάθησε να “βγάλει” αρχηγό του ΠΑΣΟΚ τον Λοβέρδο»

«Έκανε παρεμβάσεις, δεν είχε κανένα σεβασμό στις εσωτερικές διαδικασίες ενός άλλου κόμματος»

Σφοδρά «πυρά» εξαπέλυσε με στόχο τον πρόεδρο του κόμματος «Δημοκράτες» και άλλοτε βουλευτή του κόμματος, Ανδρέα Λοβέρδο, ο Γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Σπυρόπουλος, λέγοντας πως η Νέα Δημοκρατία επιχείρησε να τον αναδείξει πρόεδρο του κόμματος της Χαριλάου Τρικούπη.

Ειδικότερα, μιλώντας στο τηλεοπτικό πάνελ της εκπομπής του Action24 «Πίσω από τις Γραμμές», στο οποίο παρευρίσκονταν επίσης ο Χάρης Θεοχάρης από πλευράς ΝΔ και ο Γιώργος Καραμέρος από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε σε δριμύ τόνο με αποδέκτη τον εκπρόσωπο του κυβερνώντος κόμματος:

«Το ότι θέλει η ΝΔ να αναδείξει τον Λοβέρδο, το ξέρουμε εκ των προτέρων. Προσπαθήσατε να τον βγάλετε πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, αποτύχατε, χτύπησε την πόρτα της ΝΔ για να κατέβει υποψήφιος, για τους δικούς σας λόγους τον στείλατε να ιδρύσει δικό του κόμμα, θα κριθεί στις εκλογές», στρεφόμενος ευθέως και κατά του νέου πολιτικού κόμματος που ίδρυσε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Σε ερώτηση του Δημήτρη Τάκη αναφορικά με το πώς προσπάθησε η ΝΔ να βγάλει πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ τον Λοβέρδο, ο κος Σπυρόπουλος απάντησε πως «είναι εμφανές πως η ΝΔ έκανε παρεμβάσεις, δεν είχε κανένα σεβασμό στις εσωτερικές διαδικασίες ενός άλλου κόμματος».

In this article