Συγκέντρωση υπέρ του Παλαιστινιακού λαού

Δελτίο τύπου της Επιτροπής Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό

Στα 75 χρόνια της φονικής μηχανής του ΝΑΤΟ:
– Διαδηλώνουμε κατά του ιμπεριαλισμού και του πολέμου
– Λευτεριά στην Παλαιστίνη-Νίκη στην Παλαιστινιακή Αντίσταση

Συγκέντρωση, Πέμπτη 4 Απρίλη 7.30μμ στον Πεζόδρομο

– Ισραήλ-ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ, με την υποστήριξη της Ελληνικής κυβέρνησης, δολοφονούν μαζικά αμάχους στην Παλαιστίνη
– Να σταματήσει τώρα η γενοκτονία, οι βομβαρδισμοί και η πολιορκία του Παλαιστινιακού λαού
– Καμιά εμπλοκή της Ελλάδας στις επεμβάσεις των ιμπεριαλιστών και στη σφαγή του Παλαιστινιακού λαού
– Έξω οι Βάσεις, Έξω από ΝΑΤΟ-ΕΕ
– ΝΑΤΟ σημαίνει χούντες και πόλεμοι

Η γενοκτονία του ηρωικού Παλαιστινιακού λαού στη Γάζα, οι δολοφονίες στη Δυτική Όχθη και η επικείμενη εισβολή στη Ράφα απ΄ τους σιωνιστές, πυροδοτούν καταστάσεις με απρόβλεπτες συνέπειες σε όλη την ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής, και όχι μόνο.

Παρά τη γενοκτονία και τον πόλεμο που διαρκεί πέντε μήνες, η ένοπλη Παλαιστινιακή Αντίσταση για μια Λεύτερη και Ανεξάρτητη Παλαιστίνη, συνεχίζεται, και φανερώνει την αδυναμία του Ισραήλ να την εξουδετερώσει.

Οι ιμπεριαλιστές των ΗΠΑ, της ΕΕ και του ΝΑΤΟ στηρίζουν το κράτος – δολοφόνο. Οι Αμερικάνοι ιμπεριαλιστές επιδιώκουν να ελέγξουν τις καταστάσεις στην περιοχή, προχωρούν σε νέους τυχοδιωκτισμούς και ανοίγουν νέα πολεμικά μέτωπα, στέλνοντας φρεγάτες στην Ερυθρά Θάλασσα.

Νέοι πόλεμοι ξεσπούν στην περιοχή και διεθνώς, στο πλαίσιο των ιμπεριαλιστικών επιδιώξεων για το ξαναμοίρασμα του πλανήτη, ενώ το μέτωπο της Ουκρανίας εξακολουθεί να παραμένει ανοιχτό, με το ΝΑΤΟ μάλιστα να διεξάγει την μεγαλύτερη στρατιωτική άσκηση με την εμπλοκή και των 31 κρατών μελών, ενώ η συζήτηση για την επίσημη αποστολή στρατευμάτων χωρών μελών του ΝΑΤΟ και της ΕΕ στον πόλεμο έχει ανοίξει.

Η κυβέρνηση της ΝΔ έχει διαλέξει πλευρά, συμμετέχει ανοιχτά στον πόλεμο στο πλευρό του Ισραήλ και βάφει τα χέρια της με το αίμα των παλαιστινίων, εμπλέκει επικίνδυνα τη χώρα στον πόλεμο. Στέλνει όπλα στην Ουκρανία. Ο Μητσοτάκης αγκαλιάζει τον Νετανιάχου και τον Ζελένσκι. Η ελληνική φρεγάτα «ΥΔΡΑ» που προστέθηκε στο στόλο των ΗΠΑ στην Ερυθρά Θάλασσα, η μετατροπή της Λάρισας σε διοικητήριο και της υπόλοιπης χώρας σε πολεμικό ορμητήριο, βοηθούν ακόμα και στρατιωτικά το Ισραήλ, να συνεχίσει τους βομβαρδισμούς και την πολιορκία των Παλαιστινίων και κλιμακώνουν τους κινδύνους για τον ελληνικό λαό!

Σ΄ ολόκληρο τον πλανήτη, οι λαοί διαδηλώνουν μαζικά, καθημερινά, απαιτώντας να σταματήσει η γενοκτονία και για λεύτερη Παλαιστίνη!

In this article

Join the Conversation