O Θρύλος του μπάσκετ Μπάνε Πρέλεβιτς στην Ηγουμενίτσα για την παρουσίαση του βιβλίου “Η Δύναμη της Ήττας”.

Αύριο Παρασκευή στις 6:00 το απόγευμα στο1ο Γυμνάσιο Ηγουμενίτσας απο τον εκδοτικό οικο MVPulications και το βιβλιοπωλείο "Η Θέτις"

O Θρύλος του μπάσκετ Μπάνε Πρέλεβιτς, θα βρεθεί το Σάββατο στην Ηγουμενίτσα, για την παρουσίαση του βιβλίου “Μπάνε Πρέλεβιτς – Η Δύναμη της Ήττας”.

Στη «Δύναμη της ήττας» που κυκλοφορεί από την mvpublications, ο Μπάνε Πρέλεβιτς μάς υπενθυμίζει μέσα από τα βιώματα της πλούσιας καριέρας του, που περιγράφονται εκτενώς, ότι η ζωή είναι σαν τον αθλητισμό: οι ήττες, οι απογοητεύσεις, οι δυσκολίες είναι το πολύτιμο εργαλείο για να γίνει κανείς καλύτερος και να αγγίξει την ευτυχία και την επιτυχία.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 6;00 το απόγευμα στο 1ο Γυμνάσιο Ηγουμενίτσας (Δ. Φιλισόφου 14), απο τον εκδοτικό οικο MVPulications και το βιβλιοπωλείο “Η Θέτις”

Μπορεί να είναι γραφικό 1 άτομο και κείμενο που λέει "ΜΠΑΝΕ ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ANAMH ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ HT ΜΠΑΝΕ ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ: 18:00 Αίθουσα Γυμναστηρίου 1° Γυμνάσιο Ηγουμενίτσας (Δ. Φιλοσόφου 14) mvpublication mvpublications sport's anthology βιβλιοπωλείο Η ΘΕΤΙΣ"

In this article