Χρήστος Κατσούρας: Δεν δίνω ψήφο εμπιστοσύνης

O Χρήστος Κατσούρας ανακοίνωσε την απόφαση του να μη δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Ο βουλευτής Θεσπρωτίας του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Κατσούρας, μιλώντας πριν από λίγο στη βουλή, δήλωσε...

O Χρήστος Κατσούρας ανακοίνωσε την απόφαση του να μη δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Ο βουλευτής Θεσπρωτίας του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Κατσούρας, μιλώντας πριν από λίγο στη βουλή, δήλωσε πως δεν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση Παπαδήμου! «Μιντιακό δημιούργημα», χαρακτήρισε μεταξύ άλλων, την Κυβέρνηση Λουκά Παπαδήμου, ο Χρήστος Κατσούρας.

Χάσαμε την ευκαιρία να δώσουμε πολιτική λύση… Σκοντάψαμε σε εγωισμούς… υποκύψαμε σε αφόρητες πιέσεις μιντιακής δημοκρατίας”, δήλωσε από το βήμα του Κοινοβουλίου. Μίλησε για μια κυβέρνηση που προέκυψε από έναν “περίεργο συνασπισμό” και για διασυρμό των θεσμών, ο οποίος αποτελεί κακό οιωνό για όσα θα ακολουθήσουν και ξεκαθάρισε: “Ως πολιτικός δεν μπορώ να δώσω ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση“.

Ήδη στο γραφείο του βουλευτή στην Ηγουμενίτσα, έχουν καταφθάσει αρκετοί ψηφοφόροι και μέλη του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να δηλώσουν την υποστήριξη τους, σε αυτή του την απόφαση.  

 

In this article

Join the Conversation