Σήμερα η τελευταία αγωνιστική της National League2, με την Παραμυθιά να αντιμετωπίζει τον IBC στα Ιωάννινα

Το πρόγραμμα

Η τελευταία αγωνιστική στην κανονική περίοδο του 1ου ομίλου της National League 2 θα πραγματοποιηθεί σημερα το απόγευμα και οι εκκρεμότητες αναφορικά με τις θέσεις που θα καταλάβουν οι ομάδες σε playoff και playout θα κλείσουν.

Η τελευταία αγωνιστική περιλαμβάνει και ηπειρώτικο ντέρμπι με το IBC (9-12) να υποδέχεται την Παραμυθιά (7-14). Η Παραμυθιά εχει υποβιβαστεί και ανεβαίνει στα Γιάννενα για ένα παιχνίδι χωρίς άγχος, ενώ οι Γιαννιώτες ξέρουν σίγουρα ότι θα βρίσκονται στα playout, εκεί όπου θα διεκδικήσουν την παραμονή τους στην κατηγορία.

Η Δόξα Πύρρου Άρτας (12-9) υποδέχεται την Αχαγιά 82΄ (13-8) στο Νέο Τ9 Άρτας σε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν ξεχωρίσει σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος με τη συνολική τους παρουσία. Οι παίκτες του Κώστα Μάνθα φιλοδοξούν να φτάσουν στη νίκη για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα θέλοντας ιδανικά να καλύψουν και το -4 με το οποίο είχαν ηττηθεί στον 1ο γύρο.

Την ίδια ώρα ο Ιόνιος Κέρκυρας (12-9) φιλοξενείται από τον Αργοναύτη Νέας Κίου (10-11) με τις δύο ομάδες να θέλουν πολύ τη νίκη για να εκπληρώσουν τους δικούς τους στόχους. Οι Φαίακες κυνηγούν το καλύτερο πλασάρισμα ενόψει playoff ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τον Αργοναύτη ενόψει playout.

Η 22η αγωνιστική περιλαμβάνει ακόμα τα παιχνίδια του Γλαύκου Έσπερου (10-11) με τον Αστέρα Τέμενης (11-10) και του Προμηθέα 2014 (18-3) με την Παναχαϊκή (12-9).

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής:

Δόξα Πύρρου Άρτας-Αχαγιά 82΄ (live streaming)
IBC-Παραμυθιά
Αργοναύτης Νέας Κίου-Ιόνιος Κέρκυρας
Γλαύκος Έσπερος-Αστέρας Τέμενης
Προμηθέας 2014-Παναχαϊκή
Γαργαλιάνοι-ΑΓΣ Ιωαννίνων 20-0 (α.α.)
Epirus Basket

In this article