Απο την παρουσίαση των υποψηφίων στις προκριματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ. Που θα στηθούν κάλπες.

Δελτίο τύπου

Την Κυριακή θα πραγματοποιηθούν οι προκριματικές εκλογές ανάδειξης των υποψηφίων για το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία για τις Ευρωεκλογές της 9 ης Ιουνίου 2024.

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, καθώς και οι φίλοι/ες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ οι οποίοι/ες θα προσέλθουν την 14 η Απριλίου στα εκλογικά τμήματα και θα λάβουν μέρος στην προκριματική εκλογική διαδικασία συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα φίλου/ης του ΣΥΡIΖΑ-ΠΣ.

Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, οι φίλοι/ες καθώς επίσης και οι κάτοικοι του εξωτερικού που επιθυμούν να ψηφίσουν διαδικτυακά θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει τη φόρμα εγγραφής (με τα ακριβή τους στοιχεία επικοινωνίας) για την προκριματική ψηφοφορία, όπως αυτή αναρτήθηκε στον i-syriza, μέχρι τις 7/4/2024 στις 12 τα μεσάνυχτα ώρα Ελλάδος.

Ο/η εκλογέας που θα ψηφίσει με φυσική παρουσία θα μπορεί να επιλέξει τους/τις υποψήφιους/ές της Περιφέρειας στην οποία ανήκει το Εκλογικό Τμήμα στο οποίο προσέρχεται.

ΔΗΜΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ – Στην Αίθουσα του ξενοδοχείου Angelica Pallas.

ΠΕΡΔΙΚΑ – Στην Αίθουσα του συναιδριακου κέντρου.

2.ΔΗΜΟΣ ΣΟΥΛΙΟΥ – Στα γραφεία της Ο.Μ. Σουλίου

3. ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ – Στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ώρες ψηφοφορίας:08.00 έως 20.00

Οι προσερχόμενοι/ες θα πρέπει να έχουν μαζί τους ως αποδεικτικό έγγραφο ταυτοπροσωπίας ή Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή δίπλωμα οδήγησης , είτε τον ΑΜΚΑ τους.

Εντωμεταξύ, στο Πολιτιστικό Κέντρο ΠΑΝΘΕΟΝ του δήμου Ηγουμενίτσας παρουσιάστηκαν χθες βράδυ, οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του κόμματος ενόψει των προκριματικών εκλογών που εν τέλει θα πλαισιώσουν το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος.

Ο Συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεσπρωτίας Γιάννης Γόγολος παίρνοντας το λόγο κατά την παρουσίαση των υποψηφίων, ανέφερε πως η διαδικασία είναι μια «γιορτή της άμεσης δημοκρατίας» και μια απ’ ευθείας σύνδεση με τους πολίτες.

Στη συνέχεια οι υποψήφιοι έλαβαν το λόγο και ξεδίπλωσαν ο καθένας με το δικό του τρόπο, τις απόψεις τους για την Ευρώπη η οποία οφείλει να ενδυναμώσει το κοινωνικό της πρόσωπο, ανέδειξαν το ρόλο και τη θέση της Ελλάδος στην Ευρώπη των λαών, τις προοπτικές και τις ευκαιρίες που αναπτύσσονται για την επόμενη πενταετία και τις χαμένες ευκαιρίες για τη χώρα μας με ευθύνη της σημερινής κυβέρνησης, όπως αποδεικνύεται καθημερινά από τη διαχείριση του Ταμείου Ανάκαμψης.

Έγιναν αναφορές στην κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας και τις οδυνηρές συνέπειες που έχει η πολιτική του κ. Μητσοτάκη και των ” αρίστων” της για τους πολίτες και την κοινωνία γενικότερα.

Όλα αυτά αποτυπώθηκαν με σεμνότητα και συντροφικότητα από όλους τους υποψηφίους. Νέα και παλαιότερα πρόσωπα, ενώνουν τις δυνάμεις τους σε σε μια πρωτόγνωρη για τη χώρα μας διαδικασία ανάδειξης των υποψηφίων Ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.

Μίλησαν με αλφαβητική σειρά οι υποψήφιο :

  • Ανδρικός Ιωάννης
  • Καραπιπέρης Παντελής
  • Κάτσης Μάριος
  • Κώτσης Νικόλαος
  • Λαμπρακούλης Γεώργιος
  • Μούκας Βασίλειος

In this article