Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας | “Συμμετέχουμε στην απεργία της ΠΟΕ ΟΤΑ στις 21.05”

Ανακοίνωση

Ενημερώνουμε τους συναδέλφους ότι η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ θα συμμετάσχει στην Απεργιακή Κινητοποίηση που προκηρύσσει η ΠΟΕ ΟΤΑ και η ΑΔΕΔΥ στις 21/05/2024 και ΟΧΙ στις 17/04/2024 που το Προεδρείο της ΔΑΣ του Συλλόγου μας συστρατεύεται με την προκήρυξη Απεργιακής Κινητοποίησης από τη ΓΣΕΕ και το Εργατικό Κέντρο.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΩΝ – ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΚΕΙΤΑΙ Η ΔΑΣ

Σύμφωνα με την προκήρυξη της Απεργιακής Κινητοποίησης της ΑΔΕΔΥ :
Στις 21 του Μάη συνεχίζουμε τον αγώνα με νέα απεργία και διεκδικούμε ζωή με δικαιώματα, δουλειά με πραγματικές αυξήσεις κι όχι αυξήσεις – κοροϊδία του 1,5 ευρώ τη μέρα, ουσιαστικά μέτρα αντιμετώπισης της ακρίβειας.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:

1. Οριζόντια αύξηση 10% στους μισθούς των εργαζομένων στο Δημόσιο, προκειμένου να αντιμετωπισθεί στοιχειωδώς η ακρίβεια κι ο πληθωρισμός.
2. ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΕΔΩ και ΤΩΡΑ των ΔΩΡΩΝ
3. Συλλογικές συμβάσεις για τους μισθούς μας
4. Κατάργηση του μισθολογικού παγώματος της διετίας 2016 – 17
5. Κατάργηση της εισφοράς 2% υπέρ της ανεργίας
6. Αύξηση του αφορολόγητου στα 12.000€
7. Αύξηση του επιδόματος ανθυγιεινής εργασίας
8. Να στελεχωθούν άμεσα με μόνιμους υπαλλήλους όλοι οι κρίσιμοι δημόσιοι φορείς (υγεία, παιδεία, κοινωνικές υπηρεσίες, ασφάλιση κ.α) και να αναβαθμιστούν όλες οι αναγκαίες υποδομές.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ – ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ
ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΠΕΡΓΙΑΚΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ

In this article

Join the Conversation