Απο την παρουσίαση του βιβλίου του Φ. Μαραζόπουλου “της σιωπής”

Δελτίο τύπου


Πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Παραμυθιά, στο πολυχώρο Καρκαμίσι, η δεύτερη παρουσίαση του βιβλίου του Φώτη Μαραζόπουλου, με τίτλο «της σιωπής».

Η παρουσίαση έγινε με την συνδρομή του θεάτρου ΦΑΟΣ και την καθοδήγηση του Θωμά Λιόλιου και της Άρτεμις Αγαθοπούλου. Τα κείμενα διάβασαν οι: Άρτεμις Αγαθοπούλου, Παναγιώτα Παππά, Σπύρος Οικονομίδης, Λίλα Γκουντούλα, Δημήτρης Θεοχάρης, Δήμητρα Χρόνη, Άλεξ Μαραζοπούλου με μουσική συνοδεία από τον Νικόλα Μποντίνα.

Ήταν μια διαφορετική παρουσίαση βιβλίου με αποτέλεσμα όσοι παρευρέθηκαν να φύγουν «μαγεμένοι» ενώ ενδεικτικά είναι τα σχόλια όπως «ξεπέρασε τις ήδη μεγάλες μας προσδοκίες», «μια όμορφη βραδιά» κ.α.

Ο Φώτης Μαραζόπουλος είπε λίγα λόγια για το βιβλίο του ενώ στην σύντομη συνομιλία με την Άρτεμις Αγαθοπούλου αναφέρθηκε στην δημοσιογραφική του πορεία αλλά και στο συγγραφικό του στίγμα καθώς στο παρελθόν είχε κυκλοφορήσει βιβλίο του από την εφημερίδα Χωνί με πολιτική σάτιρα και με το ψευδώνυμο Μικρός Φωκίων, αλλά είχε ανέβει από επαγγελματικό θίασο το έργο ΘΥΡΟΦΥΛΑΞ για τον ζωγράφο Θεόφιλο, στο οποίο είχε κάνει την δραματουργική επεξεργασία.

Ακόμα αναφέρθηκε στις εκδόσεις Κουάρκ και για την φιλοδοξία να γίνουν μια μεγάλη οικογένεια με ποιοτικές εκδόσεις βιβλίων.

Στο τέλος ο Φώτης Μαραζόπουλος ευχαρίστησε τους ανθρώπους που παρακολούθησαν την παρουσίαση, τον δήμο Σουλίου για την παραχώρηση της αίθουσας, τους συντελεστές της παρουσίασης και υπέγραψε βιβλία.

Ακολούθως έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Ευχαριστώ από καρδιάς τα παιδιά από το θέατρο ΦΑΟΣ για την πάρα πολύ όμορφη βραδιά που μας πρόσφεραν. Είμαι ευτυχισμένος για την προσέγγιση που έκαναν στα κείμενα μου, με σεβασμό και αγάπη. Ευχαριστώ και όλους όσοι ήρθαν και με τίμησαν σε αυτήν την σημαντική βραδιά για μένα. Το βιβλίο πλέον βαδίζει στον δικό του δρόμο και ελπίζω κάτι να δώσει στον κάθε αναγνώστη.»

Το βιβλίο «της σιωπής» μπορείτε να το βρείτε στα βιβλιοπωλεία ή να το παραγγείλετε ηλεκτρονικά στην σελίδα των εκδόσεων Κουάρκ.


In this article