Στην Παραμυθιά η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δώρα Αυγέρη

Στο πλαίσιο περιοδείας της στην Θεσπρωτία


Την Παραμυθιά επισκέφτηκε η υποψήφια Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ  Δώρα Αυγέρη στο πλαίσιο περιοδείας της στην Θεσπρωτία.

Η Δώρα Αυγέρη, βρέθηκε στο Μνημείο της εκτέλεσης των 49 Προκρίτων της πόλης της Παραμυθιάς, και στην συνέχεια πραγματοποίησε συνάντηση με τον Δήμαρχο Σουλίου Αθανάσιο Ντάνη, συνοδευόμενη από Μέλη της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας και τον επικεφαλής της ΟΜ Σουλίου.

Κατά τη συνάντησή τους συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη λειτουργία, την οργάνωση και την παροχή Υπηρεσιών του Δήμου προς τους δημότες του αλλά και θέματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα των κατοίκων του Δήμου Σουλίου.

Τέλος η Δώρα  Αυγέρη περπάτησε στους δρόμους της Παραμυθιάς, όπου συναντήθηκε με ιδιοκτήτες εμπορικών καταστημάτων και πολίτες, αντάλλαξε απόψεις και άκουσε τα προβλήματά τους, τα οποία είχαν να κάνουν κυρίως με την ακρίβεια και την αδυναμία του κράτους δικαίου να προστατέψει τους πολίτες.

Ο Δήμαρχος Σουλίου, δήλωσε σχετικά:

“Είχα την χαρά να δεχθώ στο γραφείο μου την υποψήφια ευρωβουλευτή με τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Δώρα Αυγέρη. 
Στην συνομιλία που είχαμε στο γραφείο μου της ανέπτυξα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος μας, κυρίως αυτά της καθημερινότητας καθώς και τις δυσκολίες που υπάρχουν για χρηματοδοτήσεις έργων αλλά και τις γενικότερες δυσκολίες που έχουν οι μικροί δήμοι όπως ο δικός μας μιας και αυξάνονται συνέχεια οι αρμοδιότητες μας χωρίς όμως να υπάρχει πρόβλεψη για επιπλέον κονδύλια.
Επίσης της ανέφερα τις δυνατότητες που έχει ο δήμος μας και την προσπάθεια μας να τις αναδείξουμε.”

In this article