Στο Παιδικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στην Καρυώτισσα Πελλας ο Μ.Ε.Σ. Προδρομίου

Ανακοίνωση

Μεγάλη χαρά , συγκίνηση , αισιοδοξία και ελπίδα, ό,τι νιωθουμε με την επιστροφή μας από τη Καρυωτισσα του Ν. Πέλλας, όπου διεξήχθη το 3ο Παιδικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών.

Το παιδικό χορευτικό τμήμα του Συλλόγου μας είχε την τιμή να συμμετέχει σε μια άρτια και απολύτως πετυχημένη εκδήλωση που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καρυώτισσας.
Δεν υπάρχουν λόγια να ευχαριστήσουμε τα μέλη του Συλλόγου στην Καρυωτισσα για την υποδοχή και την φιλοξενία που μας επιφύλασσαν.

Είμαστε βέβαιοι ότι ο δίαυλος που ανοίχτηκε μεταξύ των Συλλόγων μας θα οδηγήσει σε αντίστοιχα ανταμώματα στο μελλον .

Ένα τεράστιο μπράβο στα παιδιά μας, στον Άγγελο , την Βαλέρια, την Ζωή , τον Παύλο , την Ερίσσα, τον Χρήστο , την Εβελίνα , την Νασια , την Κασσιανή , την Ανθουλα , την Άρτεμις για την εξαιρετική τους εμφάνιση και άψογη συμπεριφορά τους. Σας ευχαριστούμε πολύ παιδιά ! Ο Μ.Ε.Σ.Π. θα είναι πάντα δίπλα σας !

Αναπόσπαστο κομμάτι της διαδρομής και των επιτυχιών των χορευτικών μας τμημάτων είναι δίχως άλλο ο χοροδιδάσκαλος μας Βασίλης Πέτσιος που για ακόμη μια φορά προετοίμασε μια άρτια παράσταση! Τον ευχαριστούμε που μεταλαμπαδεύει με αγάπη και σεβασμό την παράδοση στη νέα γενιά!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς και σε όσους μας συνόδευσαν σε αυτή την όμορφη εμπειρία.

Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που ο Σύλλογος μας ταξιδεύει την τοπική μας παράδοση στηριζόμενος αποκλειστικά στις δικές του δυνάμεις, των μελών και των εθελοντών του .

Συνεχίζουμε με την ίδια δυναμική και με παραπάνω διάθεση !

Μείνετε συντονισμένοι

In this article

Join the Conversation