Με λαμπρότητα η λιτάνευση του Αγίου Δονάτου του Θαυματουργού | Βίντεο

Παρουσία των τοπικών αρχών, πλήθους πιστών και επισήμων.

Με λαμπρότητα και παρουσία των τοπικών αρχών, πλήθους πιστών και επισήμων, πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Παραμυθιά, η Λιτάνευση των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Δονάτου του Θαυματουργού, με αφορμή την ονομαστική εορτή του πολιούχου της Θεσπρωτίας.

Το παρόν μεταξύ άλλων έδωσαν: Ο βουλευτής Θεσπρωτίας Βασίλης Γιόγιακας, ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτιας, Θωμας Πιτουλης, οι δήμαρχοι Σουλίου και Ηγουμενίτσας Θανάσης Ντάνης και Παναγιώτης Νταής αντίστοιχα, ο Γενικός Περιφερειακος Διοικητής Ηπείρου της ΕΛΑΣ, ο Αστυνομικός Διευθυντής Θεσπρωτίας, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Θεσπρωτίας, ο Διοικητής των πυροσβεστικών υπηρεσιών Θεσπρωτίας , ο Λιμενάρχης Ηγουμενίτσας, ο Διοικητής του 628 Τάγματος Φιλιατών, ο Διοικητής του Τάγματος Εθνοφυλακής, Δημοτικοί και Περιφερειακοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και πλήθος πιστών.

Είχε προηγηθεί, Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Παραμυθίας, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας κ. κ. Σεραπίωνα.

Την λιτανευση συνόδευσαν οι φιλαρμονικες του ΦΟΠ και του 628 Τάγματος Πεζικού.

In this article

Join the Conversation