Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό, αυριο Τρίτη.

Ανακοίνωση της επιτροπής αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό

Συγκέντρωση αλληλεγγύης Τρίτη 14/5, 8μμ., Πεζόδρομος Ηγουμενίτσας.

Το Ισραήλ κλιμακώνει στη Ράφα τις επιθέσεις εξόντωσης και γενοκτονίας των Παλαιστινίων

 Ισραήλ – ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ, με την υποστήριξη της Ελληνικής κυβέρνησης, δολοφονούν μαζικά αμάχους στην Παλαιστίνη
 Να σταματήσει τώρα η γενοκτονία, οι βομβαρδισμοί και η πολιορκία του Παλαιστινιακού λαού.
 ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ ΤΟ ΚΥΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ !
 Καμιά εμπλοκή της Ελλάδας στις επεμβάσεις των ιμπεριαλιστών και στη σφαγή του Παλαιστινιακού λαού.
 Έξω οι βάσεις, Έξω από ΝΑΤΟ-ΕΕ.

Οι δολοφονικές επιθέσεις του ισραηλινού στρατού συνεχίζονται σε όλη τη Λωρίδα της Γάζας και η κυβέρνηση του κράτους – δολοφόνου δηλώνει ότι σε κάθε περίπτωση θα προχωρήσει σε χερσαία εισβολή στα νότια στην πόλη Ράφα, στην οποία βρίσκονται πάνω από 1,5 εκατ. άμαχοι και εκτοπισμένοι Παλαιστίνιοι.

Η γενοκτονία του ηρωικού Παλαιστινιακού λαού στη Γάζα παίρνει χαρακτήρα ναζιστικού τύπου «τελικής λύσης», με απρόβλεπτες συνέπειες σε όλη την ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής, και όχι μόνο. Παρά τη γενοκτονία και τον πόλεμο που διαρκεί επτά μήνες, η ένοπλη Παλαιστινιακή Αντίσταση για μια Λεύτερη και Ανεξάρτητη Παλαιστίνη, συνεχίζεται και φανερώνει την αδυναμία του Ισραήλ να την εξουδετερώσει.
Οι ιμπεριαλιστές των ΗΠΑ, της ΕΕ και του ΝΑΤΟ στηρίζουν και εξοπλίζουν το κράτος – δολοφόνο. Οι Αμερικάνοι ιμπεριαλιστές επιδιώκουν να ελέγξουν τις καταστάσεις στην περιοχή, προχωρούν σε νέους τυχοδιωκτισμούς και ανοίγουν νέα πολεμικά μέτωπα, στέλνοντας φρεγάτες στην Ερυθρά Θάλασσα.
Η κυβέρνηση της ΝΔ, πιστή στους άξονες συνεργασίας της άρχουσας τάξης με το Ισραήλ και στο δρόμο που χάραξαν όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, βάφει τα χέρια της με το αίμα των παλαιστινίων, εμπλέκει επικίνδυνα τη χώρα στον πόλεμο. Με την αποστολή της ελληνικής φρεγάτας στις επιχειρήσεις των ΗΠΑ και Ευρωπαίων ιμπεριαλιστών στην Ερυθρά Θάλασσα, με τη μετατροπή της Λάρισας σε διοικητήριο της επέμβασης και της υπόλοιπης χώρας σε πολεμικό ορμητήριο, βοηθούν ακόμα και στρατιωτικά το Ισραήλ, να συνεχίσει τους βομβαρδισμούς και την πολιορκία των Παλαιστινίων και κλιμακώνουν τους κινδύνους για τον ελληνικό λαό!

Σ΄ ολόκληρο τον πλανήτη, οι λαοί διαδηλώνουν μαζικά, καθημερινά, απαιτώντας να σταματήσει η γενοκτονία και για Λεύτερη Παλαιστίνη! Το τεράστιο
κύμα αλληλεγγύης έχει πλέον μαζί του και τους φοιτητές μεγάλων πανεπιστημίων σε Αμερική και Ευρώπη.

Τελικά δεν μπόρεσαν και δεν θα μπορέσουν να σταματήσουν τη νέα γενιά και τους λαούς παγκοσμίως, από το να μιλάνε και να διαδηλώνουν υπέρ του ηρωικού αγώνα που διεξάγεται στην Παλαιστίνη, να καταγγέλλουν τα φρικτά εγκλήματα του ισραηλινού φασισμού και των ιμπεριαλιστικών αφεντικών του.

ΝΙΚΗ στην ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

Επιτροπή αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό

In this article