Ευχαριστήριο μύνημα Μπραΐμη προς τους Εθελοντές της Παραμυθιάς

ΔΗΜΟΣ ΣΟΥΛΙΟΥΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΡΟΣ: Ομάδα  Εθελοντών Πολιτών Corilistas, Σύλλογο Κλασικού Αθλητισμού Παραμυθιάς Σας συγχαίρουμε για την επιτυχημένη διοργάνωση καθαρισμού που πραγματοποίησαν   την Κυριακή 27 Νοεμβρίου  2011  σε διάφορα...

ΔΗΜΟΣ ΣΟΥΛΙΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΠΡΟΣ: Ομάδα  Εθελοντών Πολιτών Corilistas, Σύλλογο Κλασικού Αθλητισμού Παραμυθιάς

Σας συγχαίρουμε για την επιτυχημένη διοργάνωση καθαρισμού που πραγματοποίησαν   την Κυριακή 27 Νοεμβρίου  2011  σε διάφορα σημεία  της  πόλης Παραμυθιάς  (σχολείο Βούλγαρη, Γυμνάσιο – περιβάλλον χώρος, κλειστό γυμναστήριο Παραμυθιάς, κ. α. ),   εθελοντές μέλη των συλλόγων σας.

Θεωρούμε ότι τέτοιες ενέργειες που είναι δείγμα πολιτισμού  και παιδείας, πέρα από τη χρησιμότητά τους,  διδάσκουν ήθος και εθελοντισμό στη δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα μας.  Να είστε σίγουροι  ότι το πνεύμα της κοινωνικής σας  προσφοράς και  ο χρόνος που ανιδιοτελώς διαθέσατε, θα βρει και άλλους μιμητές και θα λειτουργήσει  για το κοινό καλό.

Σας διαβεβαιώνουμε  ότι, η  δημοτική αρχή θα συνεχίσει να στηρίζει  κάθε εθελοντική προσπάθεια που στοχεύει σε ένα καθαρό και ευχάριστο περιβάλλον, το οποίο   όλοι οφείλουμε όχι μόνο να διαφυλάξουμε  και να προστατεύσουμε, αλλά και να το παραδώσουμε καθαρότερο και καλύτερο στις επόμενες γενιές.

Παρακαλούμε, τις ευχαριστίες να διαβιβάσετε  σε κάθε ένα μέλος του συλλόγου σας, που με οποιοδήποτε τρόπο βοήθησε την κοινή μας προσπάθεια για μια καθαρότερη και ανθρώπινη πόλη.

Η  Δήμαρχος Σουλίου
Μπραΐμη – Μπότση Σταυρούλα

 

In this article

Join the Conversation