Η ΝΙΚΗ για τις γιορτές Σουλίου

Ανακοίνωση

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΙΚΗΣ Φώτης Ηλιόπουλος έκανε την κατάθεση στεφάνου ως εκπρόσωπος του «Δημοκρατικού Πατριωτικού Κινήματος ΝΙΚΗ» .

Η ΝΙΚΗ Θεσπρωτίας έδωσε βροντερό παρών στις Γιορτές Σουλίου 2024 , με συμμέτοχες , εθελοντές και κατάθεση στεφάνου , τιμώντας με την παρουσίαση τους , την μνήμη και την θυσία των αγωνιστών του Σουλίου

Ο κ. Ηλιόπουλος μετά την κατάθεση στεφάνου ανέφερε σε δήλωσή του: «στεκόμαστε με δέος και σεβασμό στο Σούλι αποδίδοντας τιμή στους ηρωικούς προγόνους μας, που θυσιάστηκαν μεγαλειωδώς για την ελευθερία και την αξιοπρέπεια του έθνους μας. Η μνήμη τους αποτελεί φάρο που φωτίζει το δρόμο μας και μας υπενθυμίζει την αξία του αγώνα και της θυσίας για τα ιδανικά μας ξεπερνώντας τον χρόνο. Καταθέτοντας αυτό το στεφάνι, εκφράζουμε την αιώνια ευγνωμοσύνη μας και την υπόσχεση να διαφυλάξουμε όσα εκείνοι υπερασπίστηκαν με τη ζωή τους. Οι πράξεις τους αποτελούν παράδειγμα ανδρείας και αυταπάρνησης, εμπνέοντάς μας να συνεχίσουμε με αποφασιστικότητα και αφοσίωση. Σε αυτούς τους καιρούς, η ενότητα και η προσήλωση στις διαχρονικές αξίες μας είναι πιο αναγκαίες από ποτέ. Η ιστορία μας διδάσκει ότι η ισχύς πηγάζει από την πίστη στα ιδανικά και την αδιάκοπη προσπάθεια για την προάσπισή τους. Με την καρδιά γεμάτη υπερηφάνεια και την ψυχή εμψυχωμένη από το παράδειγμά τους, ας παραμείνουμε πιστοί στις αξίες που μας κληροδότησαν».

In this article