Από την προεκλογική ομιλία του Ανδρέα Σπυρόπουλου στην Ηγουμενίτσα +Βίντεο

Βίντεο

Την προεκλογική του ομιλία πραγματοποίησε το απόγευμα του Σαββάτου στην Ηγουμενίτσα, ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής και Γραμματέας της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Σπυρόπουλος.

Ο Ανδρέας Σπυρόπουλος  μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κατάσταση της Ευρώπης και της Ελλάδας σήμερα, άσκησε σφοδρή κριτική στην Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ενώ αναφέρθηκε και στο διακύβευμα των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.

«Κερδίσαμε τα δύο πρώτα μεγάλα στοιχήματα. Υπό πολύ δύσκολες συνθήκες, καταφέραμε ένα πολύ σημαντικό ποσοστό στις εκλογές του Μαϊου και του Ιουνίου. Και ήρθαμε μετά να επιβεβαιώσουμε αυτή την ανοδική μας πορεία στις αυτοδιοικητικές εκλογές που στην ουσία η Νέα Δημοκρατία υπέστη την πρώτη μεγάλη και σημαντική ήττα από τότε που έχει αναλάβει ο Κυριάκος Μητσοτάκης τη διακυβέρνηση και την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας. Και αυτή η ήττα έχει τη σφραγίδα του ΠΑΣΟΚ, των δημοκρατικών δυνάμεων, των ανθρώπων που προήλθαν από το ΠΑΣΟΚ αλλά και με τη στρατηγική και τη μεθοδικότητα που δουλέψαμε όλο το προηγούμενο διάστημα. Και είμαστε τώρα μπροστά, σε μια τρίτη σημαντική εκλογική αναμέτρηση. Τώρα είναι η ώρα να βάλουμε καθαρό το δίλλημα στον Ελληνικό λαό. Το δίλλημα εάν θα συνεχίσουμε να επιτρέπουμε αυτή την αλαζονική διακυβέρνηση από τη Νέα Δημοκρατία θεωρώντας ότι έχει λάβει μια λευκή επιταγή για να ασκεί μια πολιτική όχι προς όφελος των πολλών, αλλά προς όφελος των λίγων και ισχυρών, αν θα συνεχίσει να θεωρεί ότι δεν πρέπει καμία αδύναμη στην αντιπολίτευση η οποία να της ασκεί κριτική , αν για όλα η απάντηση είναι “πήραμε 41% στις εκλογές άρα δεν πρέπει να μας μιλάτε και να μας λέτε το οτιδήποτε”, ή θα δημιουργηθεί μια ισχυρή, σοβαρή και αξιόπιστη δύναμη στην Βουλή και στην κοινωνία, δύναμη στην αντιπολίτευση η οποία θα σταθεί απέναντι στη Νέα Δημοκρατία στην πορεία προς τις επόμενες εθνικές εκλογές» ανέφερε ο μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Σπυρόπουλος.

Χαιρετισμό στην ομιλία απεύθυνε ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας και η Υποψήφια Ευρωβουλευτής Κατερίνα Ρίζου

In this article