Α. Σπυρόπουλος | Την επομένη των ευρωεκλογών το ΠΑΣΟΚ θα είναι ο ισχυρός αντίπαλος της ΝΔ – Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι τσίρκο

Στον ΣΚΑΪ

Τα ζητήμα της πολιτικής επικαιρότητας λίγα 24ωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες σχολίασε μεταξύ άλλων ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος ευρωβουλευτής Ανδρέας Σπυρόπουλος.

Ο Ανδρέας Σπυρόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ «Σήμερα».

Κληθείς να σχολιάσει για το πόθεν έσχες Κασσελάκη ο Ανδρέας Σπυρόπουλος υπενθύμισε ότι: «Πέρασαν τέσσερις μήνες έως ότου αποφασίσει να παρουσιάσει ο κ. Κασσελάκης τα οικονομικά και περιουσιακά του στοιχεία περιμένοντας έως ότου είναι υπόχρεος αρχές Ιουλίου. Ξαφνικά ο κ. Κασσελάκης εμφανίστηκε να κάνει αυτό το σόου στη Θεσσαλονίκη τέσσερις ημέρες πριν τις ευρωεκλογές αντί να παρουσιάσει τις προτάσεις του για την Ευρώπη. Επί της ουσίας μηδέν. Νομίζει ότι έτσι γίνεται η πολιτική για να κρατηθεί το θέμα στη δημοσιότητα και να φαίνεται ότι αυτός είναι που πολεμάει τον κ. Μητσοτάκη. Το σόου που έκανε είναι βούτυρο στο ψωμί του κ. Μητσοτάκη, είναι ο καλύτερο χορηγός της Νέας Δημοκρατίας.»

Ο κ. Σπυρόπους υπογράμμισε επίσης πως «αντί να συζητάμε εδώ για τα ζητήματα της ακρίβειας, για τη στεγαστική πολιτική, συζητάμε για τα σπίτια του κ. Κασσελάκη που παρουσιάζει σε πρωινές εκπομπές.»
Σπυρόπουλος: Την επομένη των ευρωεκλογών το ΠΑΣΟΚ θα είναι ο ισχυρός αντίπαλος της ΝΔ -Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι τσίρκο – iefimerida.gr


In this article