Κώστας Χατζής και Ελπίδα την άλλη Δευτέρα στο Festival Παραμυθιάς

Στο Θέατρο Κατασκήνωσης

Ο Κώστας Χατζής και η Ελπίδα έρχονται στο Θέατρο Κατασκήνωσης στην Παραμυθιά την Δευτέρα 15 Ιουλίου για ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους.

Η συναυλία πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Festival Παραμυθιάς, ενώ μαζί τους θα ειναι και η Δανιέλα Χατζή.

Ο κορυφαίος τραγουδιστής και τραγουδοποιός Κώστας Χατζής με την ιδιαίτερη «βραχνάδα» στη φωνή του και την κιθάρα του έχει ένα μοναδικό τρόπο να επικοινωνεί με το κοινό. Τα τραγούδια του έχουν καταφέρει να αγγίξουν τις ψυχές όλων και να μας ταξιδέψουν σε κόσμους όπου «Σύνορα η αγάπη δε γνωρίζει» αλλά και «Η αγάπη όλα τα υπομένει»!

Ο Κώστας Χατζής αποτελεί μια ιδιαίτερη περίπτωση στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού. Η φήμη του ως τραγουδιστή της ειρήνης προηγείται πολλές φορές του ονόματός του. Τα τραγούδια που επέλεξε να ερμηνεύσει όλα αυτά τα χρόνια της μεγάλης μουσικής του πορείας, είναι μπαλάντες που περιέχουν έντονη κοινωνική κριτική. Όλοι οι μεγάλοι συνθέτες της εποχής όπως ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Μίμης Πλέσσας, ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Γιάννης Μαρκόπουλος και ο Σταύρος Ξαρχάκος του δίνουν να ερμηνεύσει τραγούδια τους στα οποία προσδίδει το δικό του ύφος.

Μαζί του και η Ελπίδα που τραγούδησε το ΑΝΤΙΟ, αυτό το αντίο που ένωσε το παρελθόν με το μέλλον. Και που μας είπε για μένα ακόμα η φλόγα ακόμα καίει, κι ότι κι αν γίνει θα σ’ αγαπώ. Έλεγε την αλήθεια… η Ελπίδα μας, μαζί με τον Κώστα μας, μία ολόκληρη Ελλάδα μεγαλωμένη στα χείλη τους.

Χορηγός Επικοινωνίας: Paramythia-online.gr

In this article