Μπραΐμη, Ντίνος και Μαμούρης στα Γιάννενα σε μπαράζ συναντήσεων για το κλείσιμο των υπηρεσιών

Συναντήσεις με φορείς της Ηπείρου είχε σήμερα αντιπροσωπεία του δήμου Σουλίου  που αποτελούταν από τη Δήμαρχο Σταυρούλα Μπραίμη, τον Αντιδήμαρχο Δημήτρη Μαμούρη και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου...

Συναντήσεις με φορείς της Ηπείρου είχε σήμερα αντιπροσωπεία του δήμου Σουλίου  που αποτελούταν από τη Δήμαρχο Σταυρούλα Μπραίμη, τον Αντιδήμαρχο Δημήτρη Μαμούρη και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Χρήστο Ντίνο με θέμα τις συνεχόμενες καταργήσεις των δημοσίων υπηρεσιών της Παραμυθιάς.

Αρχικά η αντιπροσωπεία του δήμου Σουλίου συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Αλέξανδρο Καρχριμάνη όπου και συζητήθηκαν διάφορα ζητήματα που αφορούν τον Δήμο κυρίως το πρόβλημα που προκαλείται στην περιοχή από την αποδυνάμωση της από κρατικές υπηρεσίες και ιδιαίτερα από την κατάργηση του καταστήματος του ΙΚΑ που λειτουργεί μέχρι σήμερα στην Παραμυθιά. Η Σταυρούλα Μπραΐμη έθεσε υπόψη του κ. Καχριμάνη το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Σουλίου, που προμηνύει δυναμικές αντιδράσεις αν δεν ανασταλούν οι αποφάσεις που αφορούν κατάργηση δημοσίων υπηρεσιών στην Παραμυθιά και δέχτηκαν την αμέριστη συμπαράσταση της περιφέρειας στο δίκαιο αγώνα. «Δεν είμαι υπέρμαχος του κάθε χωριό και μια υπηρεσία, αλλά αυτό απέχει πολύ από την κατάργηση δημόσιων υπηρεσιών σε έναν ολόκληρο δήμο» ανέφερε χαρακτηριστικά η δήμαρχος σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ των Ιωαννίνων.

Στο ίδιο κλίμα και η συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΕΔ και δήμαρχο Άρτας Ιωάννη Παπαλέξη. Το πρόβλημα έγινε γνωστό και στην εκπρόσωπο του κράτους στην Ήπειρο, τη Γενική Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Δήμητρα Μπάστα, με την οποία ολοκληρώθηκε το μπαράζ συναντήσεων.

 

In this article

Join the Conversation