Πρόγραμμα Εορτασμού Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου

ΔΗΜΟΣ ΣΟΥΛΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Εορτασμού Εθνικής  Επετείου 25ης Μαρτίου Αποβλέποντας στη μεγαλύτερη  λαμπρότητα  και  τον επίσημο εορτασμό της εθνικής παλιγγενεσίας της 25ης  Μαρτίου 1821,  για όλη τη διοικητική περιφέρεια του...

Οι κ. κ. Προϊστάμενοι Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της πόλης, παρακαλούνται να μεριμνήσουν για να οδηγηθούν οι μαθήτριες και οι μαθητές σε τμήματα κατά την πρέπουσα τάξη.
Τον πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσει  η καθηγήτρια (Φιλόλογος) του Γυμνασίου  Παραμυθιάς κ. Αλεξανδρή  Ελένη.
Μετά τον πανηγυρικό της ημέρας θα ακολουθήσει επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφανιών εν σιγή, από την Δήμαρχο, Στρατιωτικές Αρχές, Αρχές Αστυνομίας, Πολιτικές Αρχές, Συλλόγους, Σωματεία, Οργανώσεις και Ενώσεις στο Ηρώο Σουλιωτών, που βρίσκεται  στην πλατεία πλησίον του Ιερού Ναού Αγίου Δονάτου.
Θα τηρηθεί σιγή ενός λεπτού προς τιμή των ενδόξων νεκρών.
Ανάκρουση Εθνικού  Ύμνου.

Ώρα 11.15΄ Μαθητική παρέλαση επί της οδού Κ. Καραμανλή.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν εκδηλώσεις στο προαύλιο του Α΄ Δημοτικού Σχολείου με χορούς από χορευτικά τμήματα των Σχολείων του Δήμου.

Παρακαλούνται να ρυθμίσουν  :
–  Τα σχετικά με την ιεροτελεστία, η Ιερά Μητρόπολις  Παραμυθίας, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας και το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίου Δονάτου.
–  Τα σχετικά με τη σήμανση των χώρων παρέλασης,  την ηχητική εγκατάσταση, τη φωταγώγηση της πόλης και το σημαιοστολισμό υπηρεσιών, οδών και πλατειών, ο Δήμος Σουλίου (αρμόδιος υπάλληλος ο κ. Σταύρου Νικηφόρος).
–  Τα σχετικά με την τήρηση της τάξης και το σημαιοστολισμό των ιδιωτικών καταστημάτων και οικιών, το Αστυνομικό Τμήμα Παραμυθιάς.    
–  Τελετάρχης ορίζεται ο κ. Σπμήλιας Κωνσταντίνος, καθηγητής φυσικής αγωγής Γυμνασίου Παραμυθιάς.

Το παρόν πρόγραμμα  επέχει θέση επίσημης πρόσκλησης, να δημοσιευτεί δε με μέριμνα του Δήμου Σουλίου στα κεντρικότερα σημεία της πόλης.

 
Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΟΥΛΙΟΥ
ΜΠΡΑΪΜΗ – ΜΠΟΤΣΗ  ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

 

In this article

Join the Conversation