Share
Μια σημαντική εκδήλωση λόγου και διπλωματικής σκέψης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 2 Μαΐου 2025, στις 19:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο ΠΑΝΘΕΟΝ.
Οι Εκδόσεις Ι. Σιδέρης και το Βιβλιοπωλείο Η ΘΕΤΙΣ παρουσιάζουν το νέο βιβλίο του πρέσβη επί τιμή Αλέξανδρου Μαλλιά με τίτλο: «Ελλάδα – Αλβανία: Αλήθειες και Σκιές».
Την εκδήλωση θα τιμήσουν με χαιρετισμούς και παρεμβάσεις οι:
- Θωμάς Πιτούλης, Αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας
- Φρέντης Μπελέρης, Ευρωβουλευτής
- Ευάγγελος Ντούλες, Πρόεδρος του Κόμματος Ένωση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας)
- Ελευθέριος Οικονόμου, πρ. Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Επίτιμος Αρχηγός Ελληνικής Αστυνομίας, Στρατηγός ε.α.
- Πέτρος Γκικουρίας, Υποψήφιος Βουλευτής ΟΜΟΝΟΙΑ-Κ.Ε.Α.Δ
- και ο ίδιος ο συγγραφέας Αλέξανδρος Μαλλιάς.
Τον συντονισμό της παρουσίασης έχει αναλάβει ο δημοσιογράφος και ιδιοκτήτης του βιβλιοπωλείου Η ΘΕΤΙΣ, Νικόλαος Φάτσιος.
Η παρουσίαση αναμένεται να προσελκύσει έντονο ενδιαφέρον, καθώς το βιβλίο του Αλέξανδρου Μαλλιά αποτελεί μια εμβριθή ανάλυση των ελληνοαλβανικών σχέσεων, με επίκεντρο τα σύγχρονα πολιτικά και διπλωματικά δεδομένα.