Ο Αντρέας Μπολότσης στο ψηφοδέλτιο επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας

Το μεγάλο ΜΠΑΜ έκανε η τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας Παραμυθιάς με τον πρόεδρό της Αντρέα Μπολότση να μπαίνει στο ψηφοδέλτιο επικρατείας για τις επικείμενες εκλογές. Ο Αντρέας...

Το μεγάλο ΜΠΑΜ έκανε η τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας Παραμυθιάς με τον πρόεδρό της Αντρέα Μπολότση να μπαίνει στο ψηφοδέλτιο επικρατείας για τις επικείμενες εκλογές. Ο Αντρέας Μπολότσης μάλιστα θα βρίσκεται σε εκλόγιμη θέση καθώς τοποθετήθηκε στην 5η σειρά του ψηφοδελτίου.

Το παρασκήνιο της απόφασης είναι μεγάλο αφού προηγήθηκαν τιτάνιες διαβουλεύσεις ανάμεσα στον Αντώνη Σαμαρά και την επιτροπή αξιολόγησης  των υποψηφίων βουλευτών, με το deal να κλείνει κατά την επίσκεψη του εκπροσώπου τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Μιχελάκη στη Θεσπρωτία.

Το επιτελείο του προέδρου της τοπικής οργάνωσης Παραμυθιάς ήδη έχει ξεκινήσει τον προεκλογικό αγώνα και την ερχόμενη εβδομάδα εγκαινιάζει το εκλογικό του κέντρο στο πεζόδρομο της Παραμυθιάς.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Αντρέας Μπολότσης έκανε λόγο για δικαίωση των αγώνων της τοπικής οργάνωσης Παραμυθιάς, μίλησε για την αναγκαιότητα νέας πολιτικής και ζήτησε πανστρατιά για το νέο ξεκίνημα της χώρας. Ο Αντρέας Μπολότσης θα μιλήσει ζωντανά στη Παραμυθιά online αύριο Δευτέρα στις 20:00 εξηγώντας τους λόγους που τον έκαναν να δεχτεί την θέση και οριοθετώντας στους στόχους του.

Update 11:59μμ:  Πρωταπριλιά γαρ… 🙂

In this article

Join the Conversation