Ενημέρωση από τον εμπορικό σύλλογο Παραμυθιάς

1) ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ. Ο Εμπορικός Σύλλογος Παραμυθιάς σας ανακοινώνει ότι στηρίζει την πρόταση του Δήμου Σουλίου και του Τοπικού Συμβουλίου της πόλης μας για την ανάπλαση του ιστορικού...

1) ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Παραμυθιάς σας ανακοινώνει ότι στηρίζει την πρόταση του Δήμου Σουλίου και του Τοπικού Συμβουλίου της πόλης μας για την ανάπλαση του ιστορικού κέντρου Παραμυθιάς. Οι όποιες εργασίες γίνονται όπως το Παραδοσιακό πηγάδι στη θέση Λαϊκής – Αγοράς, αλλά & η βρύση του Κατή που σκεπτόμαστε, είναι για την ανάδειξη της ιστορίας της πόλης μας. Η Παραμυθιά είχε – έχει – και θα έχει Ιστορία – Κουλτούρα – Παράδοση – Ήθη  και Έθιμα.  Επίσης ο Σύλλογος μας προγραμματίζει όπως και παλαιοτέρα ενημέρωση για το ιστορικό κέντρο Παραμυθιάς από την Μηχανικό κυρία Αγγελική Παρόλα

2) ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ – ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ.
Στις 03/04/2012 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σουλίου ενημέρωση από το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας σε θέματα Υγιεινής και ασφάλειας τροφίμωνΟι ενδιαφερόμενοι Επαγγελματίες μπορούν να ενημερωθούν από το Σύλλογο μας αλλά και να προμηθευτούν αιτήσεις για Σεμινάριο Επιμόρφωσης Εργαζομένων.

3) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΑΕΚ.
Στο πλαίσιο του «Προγράμματος  Επαγγελματικής Κατάρτισης Εργαζομένων σε Μικρές Επιχειρήσεις ( ΛΑΕΚ 1- 25) Έτους  2011-12» υλοποιείται από το Σύλλογο μας Σεμινάριο στα Γραφεία του Συλλόγου.

4) ΔΗΜΟΣ ΣΟΥΛΙΟΥ.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Δήμος Σουλίου προτίθεται τις Άγιες μέρες  του Πάσχα να πραγματοποιήσει εκδηλώσεις για τα παιδιά. Οι εκδηλώσεις που πρόκειται να πραγματοποιηθούν είναι:
• Σάββατο του Λαζάρου 07/04/2012 – Συμμετοχή παιδιών από σχολεία του Δήμου τα οποία θα συμμετέχουν με χειροτεχνήματα τα οποία θα φτιάξουν οι ίδιοι και τα έσοδα θα τα χρησιμοποιήσουν για οποιον σκοπό αυτά επιθυμούν.
• Μεγάλη Πέμπτη 12/04/2012 – Συμμετοχή παιδιών στο βάψιμο των αυγών.
• Μεγάλο Σάββατο 14/04/2012 – Η δήμαρχος και τα μέλη του Δημοτικού συμβουλίου το Μ. Σάββατο θα μοιράσουν στους δημότες και επισκέπτες αυγά και τσουρέκια.

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!