Χαιρετισμός Αντώνη Μπέζα στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση της ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας

Φίλες και Φίλοι, Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες. Ευχαριστώ πολύ τον φίλο Κώστα Γκιουλέκα για τη συμμετοχή του στον αγώνα που κάνουμε στη Θεσπρωτία. Ευχαριστώ τη νομαρχιακή μας οργάνωση και...

Οι λαοί στα δύσκολα κρέμονται από την ψυχή τους.  Και ο δικός μας λαός, δεν θα αφήσει ούτε τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε το ΠΑΣΟΚ, να περάσουν τα διόδια της Ιστορίας με πλαστά χαρτιά. Ούτε το  ΠΑΣΟΚ, που είναι πολιτικά και ηθικά έκθετο και ένοχο, ούτε τον ΣΥΡΙΖΑ που λειτουργεί  σαν λαθρέμπορος της δικαιολογημένης  οργής και αγανάκτησης και σαν ψευδοπροφήτης της υποτιθέμενης «νέας αλλαγής».

Φίλες και Φίλοι,

Ο αιδεσιμότατος Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ, ο ήρωας και μάρτυρας για την ισοτιμία μαύρων και λευκών στην Αμερική, στην περίφημη ομιλία του «έχω ένα όνειρο», είχε πει: Εκεί έξω, είναι ένα βουνό απελπισίας, που πρέπει να διαβούμε. Μέσα μας όμως, υπάρχει ένας βράχος ελπίδας. Θα νικήσουμε !!».  Η Νέα Δημοκρατία και ο Αντώνης Σαμαράς, είναι η μόνη ελπίδα για τη χώρα σήμερα. Σ΄ αυτή την ελπίδα πρέπει όλοι να συστρατευθούμε. Η παρουσία σας εδώ, και ο αγώνας που θα  κάνετε τις επόμενες ώρες, είναι η μεγάλη απόδειξη, ότι σ’ αυτή τη μάχη,  δεν θα υπάρχουν  νικητές και νικημένοι. Αλλά μόνο νικητές!! Και νικητές θα είναι όλοι οι Θεσπρωτοί, όλοι οι Έλληνες.

Καλή δύναμη σε όλους. Με τη νίκη.

In this article

Join the Conversation