Γιώργος Κάτσινος προς Διευθύνοντα Σύμβουλο ΟΛΗΓ: Είστε ανεπιθύμητος στην πόλη μας

Στα άκρα φαίνεται πως οδηγείται η σχέση του Γιώργου Κάτσινου με τον Κώστα Τζοβάρα. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η απόφαση του ΟΛΗΓ να διακόψει την...

Συγκεκριμένα με την 1428/23/05/2012 απόφασή σας, διακόπτεται η σίτιση που παρείχε μέχρι τώρα ο ΟΛΗΓ Α.Ε στους κρατουμένους- παράνομους μετανάστες, αρμοδιότητας του Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, χωρίς να αναλογίζεστε τίποτε περισσότερο από το λογιστικό όφελος του Λιμένα Ηγουμενίτσας στον οποίον διοριστήκατε για να υπηρετείται πιστά.
Πρέπει να γνωρίζετε ότι η παρουσία των παράνομων μεταναστών στην Ηγουμενίτσα είναι αποτέλεσμα της λειτουργίας του Λιμένος, τα έσοδα του οποίου διαχειρίζεται και εισπράττει ο ΟΛΗΓ Α.Ε.Είναι τουλάχιστον ηθικά υποχρεωμένος ο ΟΛΗΓ να παράσχει σίτιση σ’ αυτούς τους εξαθλιωμένους ανθρώπους, οποιοδήποτε και αν είναι το κόστος, πολλώ δε μάλλον, τώρα που τα οικονομικά οφέλη του ΟΛΗΓ είναι τεράστια.
Η απόφασή σας αυτή είναι εξοργιστική, απαράδεκτη και καταδικαστέα.

Είναι ντροπή για την Ηγουμενίτσα να διοικείται ο ΟΛΗΓ από έναν άνθρωπο με τέτοια αντικοινωνική και αντιανθρωπιστική λογική,
Είστε ανεπιθύμητος στην πόλη μας και σας καλώ να παραιτηθείτε αμέσως.
Και αυτό είναι απαίτηση της Θεσπρωτικής κοινωνίας.
Η επιστολή αυτή θα φθάσει αμέσως στη νέα πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Ναυτιλίας απ’ την οποία θα απαιτήσω να σας απομακρύνει άμεσα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΙΝΟΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

In this article

Join the Conversation