Σήμερα το πανηγύρι «υπερπαραγωγή» του Ζερβοχωρίου

Σήμερα Τετάρτη, θα πραγματοποιηθεί η φιλανθρωπική εκδήλωση υπερπαραγωγή του πολιτιστικού συλλόγου Ζερβοχωρίου με τα ονόματα φωτιά του είδους να συγκεντρώνονται για καλό σκοπό. Γιάννης Καψάλη, Σταύρος Καψάλης, Μάκης...

Σήμερα Τετάρτη, θα πραγματοποιηθεί η φιλανθρωπική εκδήλωση υπερπαραγωγή του πολιτιστικού συλλόγου Ζερβοχωρίου με τα ονόματα φωτιά του είδους να συγκεντρώνονται για καλό σκοπό.

Γιάννης Καψάλη, Σταύρος Καψάλης, Μάκης Τσίκος, Νίκος Βλαχοδήμος, Γιώτα Γρίβα, Παγώνα Αθανασίου και Μαρία Γιαννακά, ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία φιλανθρωπική εκδήλωση με παραδοσιακή μουσική που σπάνια συναντούμε στην περιοχή μας.

Στο πανηγύρι που θα πραγματοποιηθεί σε ειδική «κλειστή» κατασκευή, θα έχετε την ευκαιρία να απολύσετε μια πανδαισία Ηπειρώτικής παραδοσιακής μουσικής αλλά και αρνί της σούβλας και φυσικά παγωμένα ποτά και αναψυκτικά, με την τιμή του αρνιού να ορίζεται στα 15ευρώ/κιλό και την τιμή φιάλης στα 50 ευρώ.

Ελπίζουμε να υπάρχει και συνέχεια στο μέλλον σε παρόμοιες εκδηλώσεις που ξεφεύγουν από τα στενά όρια των κλασικών ηπειρώτικων πανηγυριών. Άντε και του χρόνου…

In this article

Join the Conversation