Ευχαριστήριο ΣΤΟΡΓΗΣ προς Πολιτιστικό Σύλλογο Ζερβοχωρίου

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ, ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ & ΦΙΛΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ “ΣΤΟΡΓΗ” N. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ Στις  11 Ιουλιου 2012 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Ζερβοχώρι καλλιτεχνική βραδιά – μουσική  εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα....

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ, ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ & ΦΙΛΩΝ
ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ “ΣΤΟΡΓΗ” N. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

Στις  11 Ιουλιου 2012 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Ζερβοχώρι καλλιτεχνική βραδιά – μουσική  εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Ποσό οκτώ χιλιάδων 8,000 ευρώ από τις εισπράξεις μας  προσφέρθηκαν και απετέλεσαν σημαντικό έσοδο του συλλόγου μας.
Ευχαριστούμε θερμά  τον  Πολιτιστικό  Σύλλογο Ζερβοχωρίου που διοργάνωσε  την εκδήλωση,τους καλλιτέχνες που συμμετείχαν,τους χορηγούς που τη στήριξαν και τους χιλιάδες συμπατριώτες μας που την αγκάλιασαν με την παρουσία τους. Με την πράξη «ΑΓΑΠΗΣ» αυτή, στις δύσκολες αυτές μέρες που βιώνει η κοινωνία μας, αποδεικνύεται ότι συναισθήματα σεβασμού, συμπαράστασης, αλληλοβοήθειας και αλληλοκατανόησης εξακολουθούν  να καλλιεργούνται στις ψυχές πολλών συμπολιτών μας.
Ελπίζουμε και προσδοκούμε, δημοσιοποιώντας αυτή την πράξη, να την καλλιεργήσουμε και σε άλλους συνανθρώπους μας, ώστε να ακολουθήσουν και άλλες ανάλογες ενέργειες στο μέλλον.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κάσσαρης Νικόλαος
Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Νίκου Σοφία

In this article

Join the Conversation