Τελέσθηκε το μνημόσυνο για τους πεσόντες της Μενίνας

Το καθιερωμένο ετήσιο μνημόσυνο για τους ηρωϊκώς πεσόντες στη Μάχη της Μενίνας Παραμυθιάς εναντίον των Γερμανών Ναζί και των συνεργατών τους Τσάμηδων τον Αύγουστο του 1944, τέλεσε ο...

Το καθιερωμένο ετήσιο μνημόσυνο για τους ηρωϊκώς πεσόντες στη Μάχη της Μενίνας Παραμυθιάς εναντίον των Γερμανών Ναζί και των συνεργατών τους Τσάμηδων τον Αύγουστο του 1944, τέλεσε ο Σύνδεσμος Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης ΕΟΕΑ -ΕΔΕΣ Νομού Θεσπρωτίας. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιελάβανε επιμνημόσυνη δέηση, προσκλητήριο νεκρών, κατάθεση στεφάνων και ομιλίες.

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν: Ο βουλευτής Θεσπρωτίας Αντώνης Μπέζας ως εκπρόσωπος του κοινοβουλίου και του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας Θωμάς Πιτούλης, η δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραϊμη, εκπρόσωποι των στρατιωτικών αρχών, τοπικών Αρχών και Φορέων, εκπρόσωποι αντιστασιακών οργανώσεων και πλήθος κόσμου.Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης έγιναν και τα αποκαλυπτήρια μνημείου του στρατηγού Ναπολέοντα Ζέρβα από την δήμαρχο Σουλίου και τον πρόεδρο του Συνδέσμου Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης ΕΟΕΑ -ΕΔΕΣ Νομού Θεσπρωτίας.

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!