Μια ποδηλατοβόλτα για τον αδικοχαμένο Σπύρο Παπαγιάννη

Ήταν το πρωί της 10ης Μαρτίου 2012 όταν ο 34χρονος συμπατριότης μας, γιος της Προέδρου της κοινότητας Πετροβίτσας Παραμυθιάς, αθλητής της ποδηλασίας και δημοσιογράφος, Σπύρος Παπαγιάννης παρασύρθηκε από αυτοκίνητο...

Ήταν το πρωί της 10ης Μαρτίου 2012 όταν ο 34χρονος συμπατριότης μας, γιος της Προέδρου της κοινότητας Πετροβίτσας Παραμυθιάς, αθλητής της ποδηλασίας και δημοσιογράφος, Σπύρος Παπαγιάννης παρασύρθηκε από αυτοκίνητο και έχασε την ζωή του μετά απο 34 ημέρες νοσηλείας στον Ερυθρό και στον Αγ. Σάββα. Διαβάστε την σχετική είδηση απο εδώ.

H Δημοτική Κοινότητα Ηγουμενίτσας, σε συνεργασία με «Φίλους του Ποδηλάτου», συνδιοργανώνουν την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012, παγκόσμια ημέρα μνήμης θυμάτων τροχαίων δυστυχημάτων, ποδηλατική βόλτα, αφιερωμένη στον αδικοχαμένο μέλος της εθνικής ομάδας Σπύρο Παπαγιάννη.

Στις 12.00 π.μ, θα προβληθεί βίντεο-αφιέρωμα στον Σπύρο Παπαγιάννη, στο Πνευματικό Κέντρο «ΠΑΝΘΕΟΝ» του Δήμου Ηγουμενίτσας, ενώ θα ακολουθήσει ο ποδηλατικός γύρος, με αφετηρία το «ΠΑΝΘΕΟΝ» και ώρα εκκίνησης 12.30 π.μ. Η εκδήλωση θα έχει συμβολικό χαρακτήρα, ενώ η διαδρομή θα είναι σχετικά μικρή, αφού σκοπός είναι να συμμετάσχουν και παιδιά μικρότερων ηλικιών, που το επιθυμούν. (ΠΑΝΘΕΟΝ-κτίριο Π.Ε Θεσπρωτίας-αρχή ποδηλατοδρόμου-επιστροφή ΠΑΝΘΕΟΝ).Στην αρχή του ποδηλατοδρόμου μάλιστα, πρόκειται να σχεδιαστεί στο έδαφος, ποδήλατο, προς τιμήν του Σπύρου Παπαγιάννη, το οποίο και θα παραπέμπει στο βίντεο-αφιέρωμα που έχει «γυριστεί» για εκείνον και θα προβληθεί λίγη ώρα νωρίτερα.

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!