Άγριο έγκλημα στο Φιλιάτι με θύμα νεαρή απο το Γαρδίκι.

update 18:27: Συνελήφθη ο 26χρονος δράστης Αγρια δολοφονία στους Φιλιάτες, νεαρής κοπέλας απο το Γαρδίκι, έχει συγκλονίσει την Θεσπρωτία. Κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί τις τραγικές εικόνες που εκτυλίχθηκαν στην πλατεία της...

update 18:27: Συνελήφθη ο 26χρονος δράστης

Αγρια δολοφονία στους Φιλιάτες, νεαρής κοπέλας απο το Γαρδίκι, έχει συγκλονίσει την Θεσπρωτία. Κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί τις τραγικές εικόνες που εκτυλίχθηκαν στην πλατεία της κωμόπολης και κατέληξαν σε φονικό, μέρα μεσημέρι. 

Οπως αναφερει το epiruspost.gr, μπροστά στα μάτια δεκάδων μαθητών, που εκείνη την ώρα είχαν τελειώσει το δημοτικό και γυμνάσιο αλλά και άλλων κατοίκων της περιοχής έγινε το άγριο έγκλημα στην πλατεία των Φιλιατών. Ο δράστης, ένας 25χρονος με καταγωγή από τα Γιάννινα, μόνιμος κάτοικος Φιλιατών, λογομάχησε αρκετά με τη νεαρή σπουδάστρια της σχολής νοσηλευτικής.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο καβγάς αυτός δεν διήρκησε περισσότερο από πέντε λεπτά. Ο δράστης, εκτός ελέγχου έβγαλε το μαχαίρι που είχε μαζί του και χτύπησε την κοπέλα. Η άτυχη νέα σωριάστηκε μπροστά στα μάτια κατοίκων και δεκάδων παιδιών, τα οποία έγιναν μάρτυρες ενός αποτρόπαιου εγκλήματος. Η κοπέλα αιμόφυρτη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Φιλιατών όμως ήταν ήδη αργά. Στη διαδρομή είχε αφήσει την τελευταία της πνοή.

Ο δράστης μπήκε αμέσως στο αυτοκίνητό του, ένα φορτηγάκι 4Χ4 και με ιλιγγιώδη ταχύτητα εξαφανίστηκε. Η αστυνομία που έσπευσε στον τόπο του εγκλήματος έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του. Λίγη ώρα αργότερα εντόπισε το αυτοκίνητό του εγκαταλελειμμένο, κοντά στο ποτάμι.

Η κοινωνία του Νομού Θεσπρωτίας είναι συγκλονισμένη από την τραγωδία που εκτυλίχθηκε μέρα μεσημέρι, μπροστά στα μάτια εκατοντάδων ανθρώπων. Ακόμη κανένας δεν μπορεί να πιστέψει όσα συνέβησαν. Τα θερμά μας συλληπτήρια στην οικογένεια της άτυχης νεαρής. Με πληροφορίες απο το epiruspost.gr

In this article

Join the Conversation