ΒΙΝΤΕΟ: Με ελικόπτερο στις επιχειρησεις ο αρχηγός της ΕΛΑΣ Νικόλαος Παπαγιαννόπουλος

Ξεκίνησε πριν λίγο στην Ηγουμενίτσα,η σύσκεψη την οποία συντόνιζει ο αρχηγός της ΕΛΑΣ αντιστράτηγος Νικόλαος Παπαγιαννόπουλος. Πριν από λίγα λεπτά,το ελικόπτερο που τον μετέφερε, προσγειώθηκε στο λιμάνι της...

Ξεκίνησε πριν λίγο στην Ηγουμενίτσα,η σύσκεψη την οποία συντόνιζει ο αρχηγός της ΕΛΑΣ αντιστράτηγος Νικόλαος Παπαγιαννόπουλος.

Πριν από λίγα λεπτά,το ελικόπτερο που τον μετέφερε, προσγειώθηκε στο λιμάνι της πόλης, αφού όμως πρώτα πέταξε για αρκετή ώρα πάνω από τα βουνά της Παραμυθιάς Χιονίστρα και Γκορίλας, στην περιοχή του Σουλίου, αλλά και στα όρη του Τσαμαντά, περιοχές στις οποίες  γίνονται οι έρευνες,προκειμένου να έχει και ο ίδιος μια καλύτερη εικόνα,τόσο για την ανάπτυξη των δυνάμεων,όσο και για το ανάγλυφο της περιοχής.

Στα αποκλειστικά πλάνα του epirusgate, βλέπετε το ελικόπτερο της αστυνομίας το οποίο μετέφερε τον αρχηγό, να προεγιώνεται στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας,όπου τον υποδέχθηκαν ο επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος Δημήτρης Τσακνάκης και ο αστυνομικός διευθυντής Θεσπρωτίας Γιώργος Λελοβίτης.

In this article

Join the Conversation