ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας: Οχι σε απολύσεις και συγχωνεύσεις

Η μνημονιακή κυβέρνηση μετά την καρατόμηση της ΕΡΤ, περνά με συνοπτικές διαδικασίες σε σενάρια απολύσεων εκπαιδευτικών και κατάργησης της Δημοτικής Αστυνομίας, για να τους βγουν οι αριθμοί, χωρίς...

Μακάρι  τα σενάρια αυτά να είναι αυθαίρετα και η κυβέρνηση να μην  επιθυμεί να αφήσει χωρίς κρατικό ραδιόφωνο τα χερσαία βορειοδυτικά σύνορα της χώρας.  Τα μνημόνια βλάπτουν σοβαρά την εθνική μας ανεξαρτησία και κυριαρχία ενώ και η δημοκρατία πλήττεται συνεχώς ανεπανόρθωτα. (Δεν πρέπει να μας διαφεύγει εδώ η πρόσφατη επιχείρηση δυνάμεων καταστολής στον χώρο του ΤΕΙ Ηγουμενίτσας. Μια ενέργεια που αμφισβητεί ανοιχτά το Άσυλο σαν λαϊκή κατάκτηση, χώρο πολιτικής έκφρασης και οργάνωσης αγώνων. Μια επιχείρηση που στρέφεται ανοιχτά, ενάντια στην νεολαία και το φοιτητικό κίνημα, ενάντια στο  συνδικαλισμό και στα  δικαιώματα).
 
Ο συντονισμός δράσης των κλάδων εργαζομένων που έχουν μπει στο στόχαστρο των μνημονιακών υπηρετών, όπως οι εκπαιδευτικοί, οι εργαζόμενοι στην υγεία, στους OTA, στις ΔΕΚΟ και αλλού, όπου ο ξαφνικός θάνατος έχει επιλεγεί σαν μέσο «εκκαθάρισης» τους, είναι αναγκαίο να ενταχθεί σε ενιαία δυναμική προσπάθεια και αγώνα για την ανατροπή των νεοφιλελεύθερων πολιτικών και εκείνων που την εφαρμόζουν.

ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ

 

Ν.Ε ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ – ΣΥΡΙΖΑ

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!