Συνάντηση Τσακνάκη με αστυνομικούς της Θεσπρωτίας

Πραγματοποιήθηκε στην Ηγουμενίτσα συνάντηση Αντιπροσωπείας της ΠΟΑΣΥ και των Προεδρείων των Πρωτοβαθμίων Ενώσεων Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων και  Πρέβεζας με τον Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγο Δημήτρη Τσακνάκη , επικεφαλής της επιχείρησης για...

Πραγματοποιήθηκε στην Ηγουμενίτσα συνάντηση Αντιπροσωπείας της ΠΟΑΣΥ και των Προεδρείων των Πρωτοβαθμίων Ενώσεων Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων και  Πρέβεζας με τον Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγο Δημήτρη Τσακνάκη , επικεφαλής της επιχείρησης για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των αδίστακτων δραπετών – δολοφόνων των φυλακών Τρικάλων.

Παραβρέθηκαν επίσης ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Ηπείρου Ταξίαρχος Κώστας Τρομπούκης και οι Αστυνομικοί Διευθυντές Ιωαννίνων και Θεσπρωτίας. Στη συνάντηση συζητήθηκε το πρόβλημα της καταπόνησης και εξάντλησης του Αστυνομικού Προσωπικού από το εξοντωτικό ωράριο κάτω από αντίξοες και επικίνδυνες συνθήκες που μειώνει το βαθμό ετοιμότητας , αντίδρασης και αποτελεσματικότητας του προσωπικού στην προσπάθεια αντιμετώπισης των επικίνδυνων κακοποιών.

Από την πλευρά του ο Αντιστράτηγος Τσακνάκης αναγνώρισε και ευχαρίστησε το προσωπικό για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε μέχρι σήμερα, δεσμεύτηκε και έδωσε οδηγίες στους συνεργάτες του ,για την ανακούφιση του προσωπικού και την πιστή εφαρμογή του Π.Δ. που αφορά το χρόνο εργασίας.

In this article

Join the Conversation