Αν. Μπέζας: Λυπάμαι που ο κ. Τσίπρας δεν βρήκε να πει κάτι συγκεκριμένο για τη Θεσπρωτία και την Ήπειρο

Ο Υφυπουργός Υγείας και Βουλευτής Θεσπρωτίας κ. Αντώνης Μπέζας με αφορμή την επίσκεψη του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα στην Ηγουμενίτσα έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Λυπάμαι πραγματικά...

Ο Υφυπουργός Υγείας και Βουλευτής Θεσπρωτίας κ. Αντώνης Μπέζας με αφορμή την επίσκεψη του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα στην Ηγουμενίτσα έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Λυπάμαι πραγματικά που ο κ. Τσίπρας έκανε τον κόπο να έρθει μέχρι την Ηγουμενίτσα και δεν βρήκε να πει κάτι συγκεκριμένο για την Θεσπρωτία και την Ήπειρο. Η ομιλία του χθες το βράδυ και οι σημερινές δηλώσεις μετά τη συνάντησή του με τοπικούς φορείς, ήταν γεμάτες γενικότητες και αοριστολογίες. Αναλώθηκε σε «θα» και παχιά λόγια. Δεν δεσμεύτηκε σε τίποτα συγκεκριμένο και δεν πρότεινε καμία εφικτή λύση.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεκινήσει από μόνος του μια ιδιότυπη προεκλογική εκστρατεία. Εμφανέστατα για λόγους εσωκομματικών ισορροπιών και για να τα έχει καλά με τις συνιστώσες του. Δεν μπορούμε να τον ακολουθήσουμε. Η χώρα έχει σοβαρότερα προβλήματα από τις ενδοκομματικές αγωνίες του ΣΥΡΙΖΑ».

In this article

Join the Conversation