ΒΙΝΤΕΟ: Αντίστροφη μέτρηση για την 4η Αλωνιάδα

Την Παρασκευή 9 Αυγούστου ανοίγει τις πύλες της η 4η Αλωνιάδα Σεβαστού Παραμυθιάς, h εκδήλωση θεσμός της Ένωση Αποδήμων Σεβαστού, η οποία φέτος είναι αφιερωμένη στην μετανάστευση. Στο 3ημερο...

Την Παρασκευή 9 Αυγούστου ανοίγει τις πύλες της η 4η Αλωνιάδα Σεβαστού Παραμυθιάς, h εκδήλωση θεσμός της Ένωση Αποδήμων Σεβαστού, η οποία φέτος είναι αφιερωμένη στην μετανάστευση.

Στο 3ημερο προγραμμα της Αλωνιάδας (9 – 10 και 11  Αυγούστου) υπάρχει πληθώρα εκδηλώσεων, από μουσικές βραδιές, προβολές ταινιών και θέατρο, μέχρι εκθέσεις με λαογραφικό ενδιαφέρον και αθλητικούς αγώνες. Ξεχωριστές παρουσία στην 4η Αλωνιάδα, ο Λάκης Χαλκιάς, ο οποίος θα τραγουδήσει και θα τιμηθεί από την Ένωση Αποδήμων Σεβαστού, για τα περισσότερα από 50 χρόνια παρουσίας του στο χώρο της Ελληνικής μουσικής σκηνής. Παρών και ο κορυφαίος κλαρινίστας Σταυρος Καψάλη. Στα ενδιαφέροντα, ο ποδοσφαιρικός αγώνας παλαιμάχων Π.Α.Σ. Γιάννινα  – Σεβαστού, η αναβίωση του αλωνίσματος, η συμμετοχή 6 χορευτικών τμημάτων και η παρουσία του Σταύρου Καψάλη στο κλαρίνο.

Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε τι δήλωσαν στην κάμερα της paramythia-online.gr τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής Αλέξανδρος Νίκας, Κωνσταντίνος Κάλλος, Αρσένης Χρήστου και Αθανάσιος Γιάγκας:

In this article

Join the Conversation