Επίσκεψη Αντιγόνης Φίλη, στο υπό ανέγερση 5ο Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας

Η Αντιγόνη Φίλη, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της ως Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος της Περιφέρειας Ηπείρου για θέματα της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, επισκέφτηκε σήμερα το υπό κατασκευή 5ο Δημοτικό Σχολείο...

Η Αντιγόνη Φίλη, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της ως Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος της Περιφέρειας Ηπείρου για θέματα της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, επισκέφτηκε σήμερα το υπό κατασκευή 5ο Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας στον συνοικισμό της Εθνικής Αντιστάσεως (Ζέρβα). Η Αντιγόνη Φίλη συνοδευόταν από τον πρόεδρο του συνοικισμού και εκπαιδευτικό Φάνη Κωσταντίνου.

Η Αντιγόνη Φίλη επιθεώρισε τις εργασίες κατασκευής του σύγχρονου πρότυπου σχολείου το οποίο πληροί όλες τις προϋποθέσεις και διαθέτει, μεταξύ άλλων, 10 μεγάλες αίθουσες διδασκαλίας, αίθουσα ηλεκτρονικών υπολογιστών, χημείο, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, τις απαραίτητες προδιαγραφές για ΑΜΕΑ, κουζίνα και προαύλιο χώρο με πράσινο.

Σε δηλώσεις της, η Αντιγόνη Φίλη, σημείωσε την ικανοποίησή της για την πορεία των εργασιών και τόνισε πως η Περιέρεια Ηπείρου θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια απ’ οπουδήποτε και αν προκύψει με σκοπό την ανάπτυξη και την εύρυθμη λειτουργία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

In this article

Join the Conversation