O Γιάννης Παπαδόπουλος για την επίσκεψη στο ΧΥΤΑ, της επιτροπής αναφορών του Ευρωκοινοβουλίου

Ένα ταξίδι ελπίδας και γιατί όχι δικαίωσης πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα. Ναι είναι γεγονός.Τα παρακάτω αναφερόμενα μέλη της επιτροπής Αναφορών του Ευρωκοινοβουλίου για θέματα περιβάλλοντος ταξίδεψαν στην Ελλάδα για...

Zήτησε δηλαδή τότε ο κ. υπουργός σε εκλεγμένα από τους Έλληνες ψηφοφόρους μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου να παρανομήσουν. Τους ζήτησε να αγνοήσουν τις επιστημονικές μελέτες πανεπιστημιακών και άλλων επίσημων φορέων του Ελληνικού Κράτους καθώς και την κακοδιαχείριση και τη διασπάθιση κεφαλαίων που βόλεψε του ημετέρους!

Τούτες οι υπουργικές «παροτρύνσεις» και όσα άλλα κρύβονται κάτω από αυτές δεν επιβεβαιώνουν τα ευρύτερα συμπεράσματα για τη δημόσια διοίκηση των κυρίων Λέανδρου Ρακιτζή και Γιώργου Σούρλα;

Ας ευχηθούμε οι αντιδράσεις και οι τηρούμενες, έστω και χρονοβόρες, διαδικασίες των μελλών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου να πρέπει να αποτελέσουν παράδειγμα για το Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Περιμένουμε όλοι με πολύ ενδιαφέρων να διατυπωθούν τα συμπεράσματα της αυτοψίας για να ξέρουμε αν θα ψηφίσουμε και τι θα ψηφίσουμε στις επερχόμενες ευρωεκλογές.


Γιάννης Παπαδόπουλος

In this article

Join the Conversation