Βρέθηκε λύση στην μεταφορά των μαθητών από την Φροσύνη Σουλίου

Σε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με την συμμετοχή του αντιπεριφερειάρχη Θωμά Πιτούλη, της Δημάρχου Σταυρούλας Μπραίμη, του Αντιδημάρχου Παναγιώτη Παππά, του προϊστάμενου της Πρωτοβάθμιας  Εκπαίδευσης Κωσταντίνου Νάτση καθώς...

Σε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με την συμμετοχή του αντιπεριφερειάρχη Θωμά Πιτούλη, της Δημάρχου Σταυρούλας Μπραίμη, του Αντιδημάρχου Παναγιώτη Παππά, του προϊστάμενου της Πρωτοβάθμιας  Εκπαίδευσης Κωσταντίνου Νάτση καθώς και γονέων μαθητών, βρέθηκε η λύση στο πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί στην μεταφορά των μαθητών από την Φροσύνη Σουλίου.

Έτσι με την ανανέωση της σύμβασης ιδιώτη καθώς και με την προσθήκη της Φροσύνης στους προορισμούς του ΚΤΕΛ για την μεταφορά των μαθητών, οι 6 μαθητές της κοινότητας θα μπορούν να μεταφέρονται στο δημοτικό σχολείο Τσαγγαρίου και στο 1ο Ενιαίο Λύκειο Παραμυθιάς.

Η σχετική ανακοίνωση του Δήμου Σουλίου εχει ως εξής:

Μετά τη  συνάντηση που είχαν χθες 7 Οκτωβρίου 2013 στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας, η Δήμαρχος Σουλίου κ. Σταυρούλα Μπραΐμη – Μπότση, ο Αντιδήμαρχος κ. Παππάς Παναγιώτης, γονείς μαθητών από την  Δ. Ε. Σουλίου και ο προϊστάμενος της Πρωτοβάθμιας  Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας, με  τον  Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας κ. Πιτούλη Θωμά, αρμόδιο  από την Περιφέρεια Ηπείρου  για τη μεταφορά μαθητών,  δόθηκε λύση  στο πρόβλημα  που από την αρχή της τρέχουσας σχολικής  περιόδου 2013 -2014 προέκυψε στη μεταφορά συνολικά 6 μαθητών  της Τοπικής Κοινότητα Φροσύνης  από και προς τα σχολεία τους (δημοτικό σχολείο Τσαγγαρίου και Ενιαίο Λύκειο Παραμυθιάς).

In this article

Join the Conversation