Πρωτιά στην 10η Ποδηλατική Ανάβαση Μιτσικελίου απο τον Γιώργο Χειμώμα

Την πρώτη θέση στην κατηγορία open κατέκτησε ο Παραμυθιώτης Γιώργος Χειμώνας την 10η Ποδηλατική Ανάβαση Μιτσικελίου, τη δυσκολότερη και απολαυστικότερη ανάβαση στην Ελλάδα. Η 10η Ανάβαση Μιτσικελίου διοργανώθηκε...

Την πρώτη θέση στην κατηγορία open κατέκτησε ο Παραμυθιώτης Γιώργος Χειμώνας την 10η Ποδηλατική Ανάβαση Μιτσικελίου, τη δυσκολότερη και απολαυστικότερη ανάβαση στην Ελλάδα.

Η 10η Ανάβαση Μιτσικελίου διοργανώθηκε από τον Όμιλο Φίλων Ποδηλάτου Ιωαννίνων το δήμο Ιωαννιτών, την τοπική κοινότητα Λιγκιάδων και τον Πολιτιστικό Σύλλογο των Λιγκιάδων με έγκριση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (Ε.Ο.Π.), στις κατηγορίες Ανδρών, Μάστερς και ΟΠΕΝ.

Συμμετείχαν περισσότεροι από 60 ποδηλάτες από όλη την Ελλάδα ενώ ο αγώνας ξεκίνησε με δρομολόγιο Φρόντζου, Ζωσιμαδών, Παύλου Μελά, Μαυρογιάννη, Λεωφόρο Γράμμου, Πέραμα, Εθνική Οδό Ιωαννίνων – Τρικάλων και μέχρι τη διασταύρωση  προς Λιγκιάδες. Αυτό το τμήμα ήταν η προθέρμανση. Εκεί ακριβώς δόθηκε το σύνθημα της εκκίνησης του κυρίως αγωνιστικού μέρους για την κορυφή του Μιτσικελίου.


In this article

Join the Conversation