O Εμπορικός Σύλλογος Παραμυθιάς για τις εκλογές για νέο ΔΣ και τις εκπτώσεις Νοεμβρίου

Ο Εμπορικός Σύλλογος Παραμυθιάς καλεί όποιον από τα μέλη –επαγγελματίες της πόλης μας ενδιαφέρεται να θέσει υποψηφιότητα στις ερχόμενες εκλογές του συλλόγου μας να το δηλώσει ως τις...

Ο Εμπορικός Σύλλογος Παραμυθιάς καλεί όποιον από τα μέλη –επαγγελματίες της πόλης μας ενδιαφέρεται να θέσει υποψηφιότητα στις ερχόμενες εκλογές του συλλόγου μας να το δηλώσει ως τις 10/11/2013 στα παρακάτω τηλέφωνα: Γούσιας Σπύρος: 2666023266 & Σπύρου Βασίλης: 2666024245. Είναι κρίμα να διαλυθεί ο σύλλογος μας από έλλειψη ενδιαφέροντος και να μην υπάρχει ένα όργανο που θα μας αντιπροσωπεύει και θα αγωνίζεται για τα δικαιώματά μας.

ΠΡΩΤΗ ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΕΚΠΤΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013
Σύμφωνα με τροποποιήσεις του νόμου 4177/2013 αρχίζει η εφαρμογή του θεσμού των ενδιάμεσων εκπτωτικών περιόδων, έτσι η πώληση εμπορευμάτων ή παροχή υπηρεσιών με μειωμένες τιμές επιτρέπονται 4 φορές το χρόνο.
Τακτικές εκπτωτικές περίοδοι: από τη δεύτερη Δευτέρα του Ιανουαρίου μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου και από τη δεύτερη Δευτέρα του Ιουλίου ως το τέλος του Αυγούστου. Ενδιάμεσες εκπτωτικές περίοδοι: το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου και το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου.
Οπότε, η πρώτη ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος ξεκινά την Παρασκευή, 1 Νοεμβρίου 2013 και ολοκληρώνεται την Κυριακή 10 Νοεμβρίου. ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!! Οι μέρες που αναφέρονται στις ενδιάμεσες εκπτώσεις είναι ημερολογιακές και όχι εργάσιμες. Επίσης γίνεται γνωστό ότι επιτρέπεται η διενέργεια προσφορών πριν τις εκπτώσεις. Απαγορεύεται μόνο η ανακοίνωση προς το κοινό και η αναγγελία εκπτώσεων με οποιοδήποτε τρόπο.
Οι εκπτώσεις είναι υποχρεωτικές και η μη διενέργεια τους επιβάλλει κυρώσεις και πρόστιμα προς τις επιχειρήσεις. Ακόμη εφόσον οι εκπτώσεις που διενεργούνται είναι παραπλανητικές ή ανακριβείς τα πρόστιμα και οι κυρώσεις είναι μεγαλύτερες.

Εμπορικός Σύλλογος Παραμυθιάς

In this article

Join the Conversation