Επιχειρηματική αποστολή στην Ουκρανία το Επιμελητήριο

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, στα πλαίσια των προσπαθειών του για την προβολή και προώθηση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων και προϊόντων του νομού μας, εκμεταλλευόμενο δράσεις του έργου INTACTPLAN, του...

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, στα πλαίσια των προσπαθειών του για την προβολή και προώθηση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων και προϊόντων του νομού μας, εκμεταλλευόμενο δράσεις του έργου INTACTPLAN, του IPA Greece-Albania 2007-2013, υλοποίησε τα κατωτέρω:- ΟΥΚΡΑΝΙΑ, Κίεβο, 26-28.11.2013 Διεθνή Κλαδική Έκθεση Φρούτων και Λαχανικών FRESH PRODUCE UKRAINE 2013 και Επιχειρηματική Αποστολή Β2Β.Συμμετείχε με περίπτερο του έργου στην Διεθνή Κλαδική Έκθεση Φρούτων & Λαχανικών FRESH PRODUCE UKRAINE 2013, στις 26 έως και 28 Νοεμβρίου 2013, στο Κίεβο Ουκρανίας.

Της αποστολής ηγήθηκε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας κος Αλέξανδρος Πάσχος, και συμμετείχαν εκπρόσωποι του Εξαγωγικού Τμήματος στον τομέα Συσκευασίας Αγροτικών Προϊόντων οι κ.κ. Εύη Γκίκα και Γιώργος Μάντος, ο Υπεύθυνος υλοποίησης του έργου Δ/κος Προϊστάμενος ΠέτροςΖουμπούλης και ο Οικονομικός Επόπτης του Επιμελητηρίου κ. Ελευθέριος Κώστας. Κατά την ίδια περίοδο πραγματοποιήθηκε και ηΕπιχειρηματική Αποστολή στην οποία συμμετείχαν καιοι εκπρόσωποι του Συλλόγου Ιχθυοκαλλιεργητών Θεσπρωτίας κ.κ. Ιωάννης Χεκίμογλου και Αχιλλέας Χατζόπουλος. Οι συναντήσεις Β2Β κορυφώθηκαν την τελευταία ημέρα της Έκθεσης, όπου οι συμμετέχοντες στην έκθεση και στην Αποστολή συμμετείχαν σε προκαθορισμένες συναντήσεις.

Πραγματοποιήθηκαν επαφές με Εισαγωγείς – Διανομείς, και εκπροσώπους μεγάλων αλυσίδων Super Market από την Ουκρανία, την Λευκορωσία, την Μολδαβία, το Ιράν και το Αζερμπαϊτζάν. Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε προώθηση και προβολή του τουριστικού προϊόντος της Θεσπρωτίας,με την ανάρτηση διαφημιστικών μπάνερ, την διανομή τουριστικού φυλλαδίου – οδηγού, και την γνωστοποίηση της τουριστικής ιστοσελίδας του Επιμελητηρίου που λειτουργεί στην Ρωσική γλώσσα. Οι ανωτέρω δράσεις, πέτυχαν τους στόχους τους ήτοι:

• Γνωριμία με την αγορά της ευρύτερης περιοχής των χωρών του CIS.
• Γνωστοποίηση των αγροτικών προϊόντων της Θεσπρωτίας και υποβολή προσφορών για την ανάπτυξη επιχειρηματικών συνεργασιών.
• Απόκτηση εμπειρίας σε θέματα δράσεων διεθνοποίησης με την κοινή συμμετοχή σε Διεθνείς Κλαδικές Εκθέσεις.

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!