365 κιλά χασίς στην Ηγουμενίτσα. Τεράστια επιχείρηση της αστυνομίας

Περίπου 365 κιλά χασίς κατασχέθηκαν στην Ηγουμενίτσα, ύστερα από μία καλά οργανωμένη επιχείρηση, στην οποία μετείχαν αστυνομικοί από πέντε διαφορετικές υπηρεσίες της χώρας. Τα ναρκωτικά έρχονταν από την...

Περίπου 365 κιλά χασίς κατασχέθηκαν στην Ηγουμενίτσα, ύστερα από μία καλά οργανωμένη επιχείρηση, στην οποία μετείχαν αστυνομικοί από πέντε διαφορετικές υπηρεσίες της χώρας. Τα ναρκωτικά έρχονταν από την Κέρκυρα, με αυτοκίνητα τα οποία είχαν επιβιβαστεί στο πλοίο της γραμμής. Όμως μόλις αποβιβάστηκαν άρχισε να ξετυλίγεται η επιχείρηση της Αστυνομίας.

Έτσι έξω από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σε συνεργασία με αστυνομικούς των Τμημάτων Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, Ιωαννίνων και Κέρκυρας, συνελήφθη ένας 40χρονος ημεδαπός, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, ο 40χρονος συνελήφθη μόλις αφίχθη στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας με πλοίο, από το λιμάνι της Λευκίμης Κέρκυρας, οδηγώντας αυτοκίνητο τύπου τζιπ. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε χώρους του οχήματος που είχαν διαμορφωθεί κατάλληλα, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα 188 δέματα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους 200 κιλών και 946 γραμμαρίων. Κατά τη διάρκεια της σύλληψης του 40χρονου έγινε αντιληπτή η αποχώρηση οχήματος από το χώρο του λιμανιού, το οποίο είχε αναπτύξει ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Το εν λόγω όχημα εντοπίσθηκε εγκαταλελειμμένο σε δρόμο της Ηγουμενίτσας. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν στο εσωτερικό του και κατασχέθηκαν 149 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού μεικτού βάρους 163 κιλών και 321 γραμμαρίων.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
Ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 364 κιλών και 267 γραμμαρίων.
Δύο (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα.
Ένα (1) κινητό τηλέφωνο.

 

In this article

Join the Conversation