BINTEO: Την πίτα του έκοψε το επιμελητήριο

Την πίτα του έκοψε το πρωί της Κυριακής το επιμελητήριο Θεσπρωτίας στο ΠΑΝΘΕΟΝ της Ηγουμενίτσας. Το παρών στην εκδήλωση έδωσε ο υφυπουργός υγείας Αντώνης Μπέζας, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου...

Την πίτα του έκοψε το πρωί της Κυριακής το επιμελητήριο Θεσπρωτίας στο ΠΑΝΘΕΟΝ της Ηγουμενίτσας. Το παρών στην εκδήλωση έδωσε ο υφυπουργός υγείας Αντώνης Μπέζας, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου Θωμάς Πιτούλης, οι Δήμαρχοι Ηγουμενίτσας, Παραμυθιάς και Φιλιατών Γιώργος Κάτσινος, Σταυρούλα Μπραίμη και Μηνάς Παππάς, Δημοτικοί και Περιφερειακοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και πλήθος μελών του επιμελητήριου.

Ο Πρόεδρος του επιμελητηρίου Αλέξανδρος Πάσχος, έκανε λόγο για λάθη και εγκλιματικές πολιτικές της κεντρικής εξουσίας. Μίλησε για πληγές που αφήνει πίσω της η χρονιά που έφυγε, σημειώνοντας πως ο επιχειρηματικός κόσμος πληρώνει μαρτυρίες άλλων.

Στον χαιρετισμό του Αντώνης Μπέζας αναφέρθηκε στο πρωτογενές πλεόνασμα και στο πλεόνασμα του εμπορικού ισοζυγίου και χαρακτήρισε δύσκολη την χρονιά που πέρασε.

Ο Αλέξανδρος Καχριμάνης, πληθωρικός όπως πάντα, σημείωσε πως η κεντρική εξουσία και η αυτοδιοίκηση δεν κατάλαβε πως ο επιχειρηματικός κόσμος είναι ο κόσμος του μόχθου. Θεοποιήσαμε το δημόσιο και ξεχάσαμε τον κόσμο της παραγωγής ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν και 3 επιχειρήσεις της Θεσπρωτίας για την καινοτομία και τις εξαγωγές. Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την εκδήλωση από την κάμερα του Βαγγέλη Χαλμαντζή.


In this article

Join the Conversation