Μπαράζ συναντήσεων Μπραΐμη στην Αθήνα με πολιτικούς, υπηρεσιακούς και πολιτιστικούς παράγοντες

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στην Αθήνα βρέθηκε από Παρασκευή 13 έως και Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014 η Δήμαρχος Σουλίου κ. Σταυρούλα Μπραΐμη – Μπότση, όπου συμμετείχε σε διάφορες εκδηλώσεις και...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στην Αθήνα βρέθηκε από Παρασκευή 13 έως και Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014 η Δήμαρχος Σουλίου κ. Σταυρούλα Μπραΐμη – Μπότση, όπου συμμετείχε σε διάφορες εκδηλώσεις και είχε επαφές με πολιτικούς, υπηρεσιακούς κ.λ.π. παράγοντες.

Την Παρασκευή βράδυ παραβρέθηκε στην κοπή πίτας των Παγκρατιωτών Αθήνας, που έγινε συνοδεία παραδοσιακής μουσικής σε ταβέρνα της περιοχής, με τη συμμετοχή αποδήμων από την Τ. Κ. Παγκρατίου, των μελών του χορευτικού του οικείου εκπολιτιστικού συλλόγου και φίλων του χωριού.

Το Σάββατο είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος κ. Οικονόμου Γεώργιο, για θέματα και ζητήματα που αφορούν γενικά το Δήμο. Το απόγευμα της ίδιας μέρας συναντήθηκε με την κ. Κραψίτη Ντάβου Άννα, κόρη του αείμνηστου δωρητή και πατριώτη μας Βασίλη Κραψίτη, καθώς και με Ιταλούς επενδυτές που ενδιαφέρονται για δημιουργία επιχείρησης στο Βιοτεχνικό Πάρκο Θεσπρωτίας

Την Κυριακή παραβρέθηκε, ως επίσημη προσκεκλημένη, στην καθιερωμένη κοπή της πίτας του Ηπειρώτη, που πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Σ.Ε.Φ.), στον Πειραιά. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρακολούθησε την παρουσίαση παραδοσιακών χορών από την Ήπειρο και τους απανταχού συλλόγους Ηπειρωτών. Από την περιοχή του Δήμου Σουλίου, συμμετείχαν και χόρεψαν τα χορευτικά των συλλόγων Φ.Ο.Π., Παγκρατίου, Καρβουναρίου, Προδρομίου, Γαρδικίου και Γλυκής.

Το μεσημέρι της ίδιας μέρας παραβρέθηκε στην κοπή της πίτας της Ένωσης Παραμυθιωτών Αθήνας, που έγινε σε κοσμικό κέντρο της περιοχής Αγίων Αναργύρων, με μεγάλη συμμετοχή αποδήμων της περιοχής και πλούσιο δημοτικό γλέντι.

Τη Δευτέρα είχε διαδοχικές συναντήσεις με πολιτειακούς και υπηρεσιακούς παράγοντες στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής, για την προώθηση του ζητήματος του ιστορικού κέντρου Παραμυθιάς, καθώς και στο Υπουργείο Παιδείας για την παραχώρηση των κατασκηνώσεων Παραμυθιάς.

Παραμυθιά, 18 Φεβρουαρίου 2014
ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΟΥΛΙΟΥ

In this article

Join the Conversation