Στο Β΄ Νηπιαγωγείο Παραμυθιάς ο συγγραφέας Α. Νίκας, για την προώθηση της φιλαναγνωσίας

Ο συγγραφέας Αλέκος Νίκας επισκέφτηκε την Πέμπτη 6/3/2014 το Β΄ Νηπιαγωγείο Παραμυθιάς, στο πλαίσιο δραστηριοτήτων του σχολείου για τη φιλαναγνωσία. Ο κ. Νίκας παρουσίασε δείγματα από τη συγγραφική...

Ο συγγραφέας Αλέκος Νίκας επισκέφτηκε την Πέμπτη 6/3/2014 το Β΄ Νηπιαγωγείο Παραμυθιάς, στο πλαίσιο δραστηριοτήτων του σχολείου για τη φιλαναγνωσία. Ο κ. Νίκας παρουσίασε δείγματα από τη συγγραφική του δουλειά και απάντησε στις ερωτήσεις των παιδιών για το επάγγελμα και την καθημερινότητά του, αλλά και τη δημιουργία ενός βιβλίου από τη συγγραφή του έως την βιβλιοδεσία του. Στη συνέχεια διάβασε το παραμύθι «Ο Πέτρος και ο λύκος» από τις εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ. Η άμεση αφήγησή του κέντρισε το ενδιαφέρον των μικρών μαθητών, οι οποίοι για να τον ευχαριστήσουν του χάρισαν ένα δικό τους βιβλίο με τίτλο «Τα παιδιά ζωγραφίζουν τον συγγραφέα κ. Αλέξανδρο Νίκα όπως τον φαντάζονται».

Οι νηπιαγωγοί του Β΄ Νηπιαγωγείου Παραμυθιάς ευχαριστούν θερμά τον κ. Νίκα που ανταποκρίθηκε πρόθυμα στην πρόσκλησή τους. Το νηπιαγωγείο είναι πάντα ανοιχτό στην κοινωνία και πραγματοποιεί καινοτόμες και δημιουργικές δράσεις. Ευχαριστούν επίσης τις εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ για τη δωρεά των παιδικών βιβλίων στο σχολείο και τα ημερολόγια-δώρα που έκαναν σε όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς.

Β΄ Νηπιαγωγείο Παραμυθιάς

In this article

Join the Conversation