Μπραΐμη Σακαρέλης και Μαρέτας, ανοίγουν τα χαρτιά τους στον εμπορικό κόσμο της Παραμυθιάς

Στον εμπορικό σύλλογο Παραμυθιάς θα βρεθούν και θα μιλήσουν, το απόγευμα της Τετάρτης οι 3 υποψήφιοι Δήμαρχοι Σουλίου, Σταυρούλα Μπραΐμη, Δημήτριος Σακαρέλης και Αριστείδης Μαρέτας. Αντικείμενο των συναντήσεων...

Στον εμπορικό σύλλογο Παραμυθιάς θα βρεθούν και θα μιλήσουν, το απόγευμα της Τετάρτης οι 3 υποψήφιοι Δήμαρχοι Σουλίου, Σταυρούλα Μπραΐμη, Δημήτριος Σακαρέλης και Αριστείδης Μαρέτας.

Αντικείμενο των συναντήσεων / ομιλιών, θα είναι  το πρόγραμμα των υποψηφίων, σχετικά με την τοπική επιχειρηματικότητα και την τόνωση της αγοράς της Παραμυθιάς.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 18:30, με τον Εμπορικό Σύλλογο Παραμυθιάς, σε σχετική ανακοίνωση να αναφέρει πως η παρουσία όλων των επαγγελματιών κρίνεται απαραίτητη.


ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο Εμπορικός Σύλλογος Παραμυθιάς προσκαλεί τους συναδέλφους επαγγελματίες της πόλης μας, την Τετάρτη 14 Μαΐου 2014 και ώρα 18.30 στα γραφεία του Συλλόγου μας στην Παραμυθιά στις ομιλίες των υποψήφιων δημάρχων του Δήμου Σουλίου. Οι υποψήφιοι δήμαρχοι στις ομιλίες τους θα αναφερθούν στις ενέργειες αλλά και τα σχέδια που έχουν ώστε να τονώσουν την τοπική αγορά της πόλης μας, η οποία και λόγω οικονομικής κρίσης παρουσιάζει μια κάμψη.
Η παρουσία όλων των επαγγελματιών κρίνεται απαραίτητη.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Παραμυθιάς

In this article

Join the Conversation