Συνάντηση του Επιμελητηρίου με αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Πρόεδρος και μέλη Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας, δέχτηκε επίσκεψη από τους κ.κ. Μηλιό Γιάννη, υποψήφιο Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και την κα Γεροβασίλη Όλγα υποψήφια Περιφερειάρχη Ηπείρου, Βουλευτή...

Ο Πρόεδρος και μέλη Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας, δέχτηκε επίσκεψη από τους κ.κ. Μηλιό Γιάννη, υποψήφιο Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και την κα Γεροβασίλη Όλγα υποψήφια Περιφερειάρχη Ηπείρου, Βουλευτή Άρτας. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της περιοδείας του κ. Μηλιού σε Άρτα και Ηγουμενίτσα με την συμμετοχή της κας Γεροβασίλη.

Στην συνάντηση τέθηκαν ζητήματα επιχειρηματικού ενδιαφέροντος από τους συμμετέχοντες και ανταλλάχθηκαν απόψεις σχετικά με την μεταβολή του οικονομικού κλίματος που επικρατεί στην χώρα και στην ευρύτερη περιοχή της Θεσπρωτίας.

Επίσης συζητήθηκαν θέματα σχετικά με τα άμεσα βήματα για την παραγωγική και οικονομική ανασυγκρότηση και παρουσιάστηκαν από τους υποψήφιους οι θέσεις τους επί των παραπάνω ζητημάτων τα οποία αποτελούν προτεραιότητα του Επιμελητηρίου και της Θεσπρωτικής Επιχειρηματικής κοινότητας.

Στο τέλος της συνάντησης ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, κος Αλέξανδρος Πάσχος ευχήθηκε καλή επιτυχία στους υποψηφίους στις επερχόμενες εκλογές και αυτοί με την σειρά τους ευχαρίστησαν τον Πρόεδρο για την συνάντηση αλλά και για άριστη υποδοχή που τους επιφυλάχτηκε.

Εκ της Διοικήσεως
Του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας

In this article

Join the Conversation