Απάντηση Βαγγέλη Κούρτη στην Σταυρούλα Μπραΐμη για την ανεξαρτητοποίηση

Με αφορμή την τηλεοπτική συνέντευξη της κ. Δημάρχου και εκ νέου υποψήφιας που αποτελεί επανάληψη αναπάντητου μονολόγου, αναφορικά με την αυθαίρετη επανατοποθέτησή της στο θέμα-ερώτημα των ανεξαρτητοποιήσεων των...

Τέλος συντρέχει και άλλος σπουδαίος λόγος που με οδήγησε στην απόφαση της ανεξαρτητοποίησής μου που ανάγεται σε μείζονος σημασίας πολιτικό και ηθικό θέμα που εκτιμώ και επιφυλάσσομαι για λόγους αρχής και δεοντολογίας να ανακοινώσω δημόσια μετά το αποτέλεσμα των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών.

 

Επιβεβαιώθηκε έτσι περίτρανα το πάντα επίκαιρο και διαχρονικό σοφό απόφθεγμα «αρχή άντρα αλλά και γυνή δείκνυσι».

Συνεπώς οι αρχές μου, ο σεβασμός στην προσωπικότητά μου αλλά και η συνέπεια και η εναρμόνισή μου με την βούληση των συμπολιτών που με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους, με ώθησαν στην ανεξαρτητοποίησή μου, πράξη για την οποία νοιώθω απόλυτα δικαιωμένος.

Εξάλλου ποτέ μου δεν δέχτηκα το ρόλο του άσημου κομπάρσου στα πολιτικά πράγματα με τον οποίο δυστυχώς έναντι ανταλλαγμάτων αποδέχτηκαν και συνεχίζουν να αρέσκονται κάποιοι δείχνοντας την πλήρη υποτέλεια και υπηρετώντας εκούσια ή ακούσια την διαπλοκή στον τόπο μας.

Με την ευκαιρία να θυμίσω ακόμη στους συνδημότες ότι ορισμένοι αδιόρθωτοι εξακολουθούν και μετά την παρέμβαση νυν δημοτικών συμβούλων τρεις μέρες πριν τις εκλογές και χωρίς να έχουν την ιδιότητα των εκλεγμένων να επιστατούν στα άσκοπα τσιμέντα που πέφτουν στο Δήμο μας παίζοντάς τα όλα για όλα με σκοπό και μόνο την ψήφο του δημότη, επαληθεύοντας έτσι τις καταγγελίες μας και όλα τα παραπάνω που αναφέρθηκα.

Το ερώτημα που προκύπτει λοιπόν είναι ένα: Εισαγγελέας υπάρχει;

Με σεβασμό και εμπιστοσύνη στην κρίση των συνδημοτών μου.

Παραμυθιά 14-05-2014
Βαγγέλης Κούρτης

In this article

Join the Conversation